GTX 1070 sistem toplama

Sempo

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel I7 7700K
Anakart: ASUS Prime Z270-K Gaming
Ekran kartı: KFA2 GeForce GTX 1070 EX OC SNIPER
Bellek: CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Single Ram
SSD: Samsung 850 Evo 250 GB
HDD: WD blue 1 TB
Soğutucu: Akasa Venom A20 Sıvı Soğutucu

Öncelikle öğrenmek istediğim şey anakart bu sistem için yeterli olucak mıdır? 5000 lira gibi bir bütçem var(monitör hariç). Bu yazdığım sisteme eklemek istediğiniz önerileriniz yada bu olmamış bunun yerine şu daha iyi olur dediğiniz şeyler var mıdır? Eğer yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel. Anakart yeterli.

Oc yapıcanmı yapmıyıcaksan ı7-7700k gereksiz. Ram olarak 8GB şu an çok az en az 16 olmalı
Onun dışinda sistem güzel ama ankartı güzelleştirmeye çalış

Sistem güzel. Arkadaşın dediği gibi 16GB ram olsa daha iyi olur. Bir de kasa ve PSU göremedim ilk mesajda. Elinizde mevcut mu?
Alternatif olarak kıyaslama yapabilmeniz için bir de Ryzen sistem tavsiye edeyim. Hangisi hoşunuza giderse onu alırsınız:

Teşekkürler hocam AMD sistem tavsiyeniz için ama 2 işlemci arasında dağlar kadar fark var bana göre. Toplamışken iyi birşey toplayıp 5-6 yıl götürsün beni diyorum birde şu ASUS'un geri ödeme kampanyası varken yararlnaıp biraz daha ucuza getirmek güzel olucak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…