GTX 1070 sistem toplanır mı?

3000 liralık bir hazır sistemi özelleştirerek 7000TL yaptım. RTX 2060 yerine de RTX 2060 Süper kullandım

Son mesajını görmediğim için RGB olayına dikkat etmedim. Gerçi sadece kasada ışık var. Onu değiştirirsen ışıksız bir sistem olur.

Intel işlemcileri ise soketlerinin ileriye dönük olmaması, Ryzen işlemcilerden pahalı olması ve sadece tekil çekirdeğe önem veren yapıları yüzünden bu aralar tercih etmiyorum.

Nedense Nvidia ve Intel çok uyumlu çalışıyor gibime geliyor hep bana, AMD ile Nvidia değil de AMD+AMD bir sistem daha uygun gibi geliyor, sizce düşündüğüm tamamen yanlış mı? AMD işlemci ve Ekran kartları hayatıma daha gireli 1-2 ay oluyor, 7 yıldır hep Intel ve Nvidia kullandığım için garip geliyor.

AMD ekran kartları ne kadar fanboylari olsa da daha emekleme aşamalarında. Fakat Ryzen işlemciler üzmez sizi. F/P için AMD+NVIDIA.

Sıfır 1070 sakın alma, o paralara RTX bulursun.

Yakın zamanda i5 9600kf + GTX 1070 ile 1080p PUBG'de 170 180 fps almaktaydım.

Bizzat kendim Ryzen+Nvidia sistem kullanıyorum daha bir uyumsuzluğunu görmedim. Zamanında İntel+Nvidia da kullandım o da gayet iyiydi. Yani bence marka uyumu olayı yanlış. Ekran kartını ve işlemciyi darboğaz yapmayacak şekilde seçtiğin sürece bir sorun olmuyor

AMD+AMD şekilde de alınabilir aslında hem daha ucuz olur ama onda da RTX olmaz. RTX lazım değilse RTX 2060 Süper gücündeki RX 5700 modeli de seçilebilir.

Herhalde AMD Ekran Kartı almam, şimdilik bir Ryzen işlemci ile idare ederim herhalde, ardından kur normale dönünce yani dolar 5.20'lere düşünce Anakart ve İşlemciyi satarım, i7-7700K uygunsa o ve ona uygun bir anakart ile upgrade yaparım, kur 5.20'leri bulsun, yeter hem zaten sistem bu dönem alınmaz, pandemi etkisini kaybetmeye başlayınca almayı düşünüyorum sistemi, o zaman bu sistemlerle alakalı son konumu açarım herhalde.

Siz o Ryzen işlemci ile biraz idare edin sonra 7700K modelinin yüzüne bile bakmazsınız
Son konunuzu açınca da o zamanki fiyatlara göre de yardımcı olmaya çalışırım.

Siz o Ryzen işlemci ile biraz idare edin sonra 7700K modelinin yüzüne bile bakmazsınız
Hiç Ryzen kullanmadım diye çok cahilim AMD tarafında, belli olmaz dediğiniz gibi, Intel takıntısını yıksam keşke, kullanımdan memnun kalırsam R9'a bile upgrade edebilirim .

Böyle düzenledim, sizce nasıl olmuş, değişmesi gereken bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…