Ne bu atar anlamadım ki? Bu videoyu daha önce ben de izledim, ama bahsi geçen konunun dakikasını hatırlayamadım, siz de bana direk gönderince belki biliyorsunuzdur zannettim, ayrıca konu tek çekirdek performansı, çoklu çekirdek performansının üstünlüğünü AMD tarafının savunuculuğunu yapacak şekilde dile getirmeniz de ayrı trajikomik bir olay zaten, ne diyeyim
. Neyi çürütmüşsünüz? Daha fazla komik duruma düşmenize gerek yok bence. Yukarıda da belirttim zaten, tek çekirdek performansında bazı modellerde AMD'nin bazı modellerinde ufak üstünlükleri olabilir, genel olarak aradaki fark da kapandı gibi bir şey demişim, ama bunun doğruluğunu tasdikleyecek şekilde kabul etmek yerine bana zaten bilgi sahibi olduğum konularla ilgili video paylaşıyorsunuz, hoş atmanız güzel, bu sayfayı ziyaret eden diğer kullanıcıların da işine yarayabilir ama okuduğunuzu düzgün bir şekilde yorumlayıp ona göre yorum yapmanızı öneririm.
@Silinen üye , 10.nesil i5'ler yolda, fiyat & performans konusunda başarılı bir seri olursa 10500/10400F + minimum 1070/1660S ayarında bir kart kombini isteklerinizi karşılamaya yetecektir diye düşünüyorum ama sabredemem diyorsanız Ryzen 5 3600(X) işlemci tabanlı bir sistem kurabilirsiniz.