GTX 1070 sisteme 500W PSU yeterli mi?

Elzem

Femtopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim 2020'ye göre güncel değil ama elimde çok miktarda para yok. EVGA GTX 1070 almayı düşünüyorum işlemci RAM'ler vs. uygun fakat PSU yani güç kaynağı 500W yeterli olur mu? Yoksa minimum ne almam gerekir? Önerilere açığım.

Ek olarak anakartım MSI A320M PRO-VD/S sistemde herhangi bir sıkıntısı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerim 2020'ye göre güncel değil ama elimde çok miktarda para yok. EVGA GTX 1070 almayı düşünüyorum işlemci RAM'ler vs. uygun fakat PSU yani güç kaynağı 500W yeterli olur mu? Yoksa minimum ne almam gerekir? Önerilere açığım.

Ek olarak anakartım MSI A320M PRO-VD/S sistemde herhangi bir sıkıntısı olur mu?
Yetersiz. En az 650W öneririm. 600W da yetebilir.

500W GTX 1070 için ortalama bir sistemde gayet yeterli. A320 anakart olduğuna göre maks 65W bir işlemci vardır. Bu ikili ve diğer bileşenler için 500W kaliteli bir PSU yeterli olur.

Ryzen 5 2600X'e sahipim 16 GB RAM var PSU 500 liralık Dark marka bir PSU yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim zaten şimdilik olacağı için sıkıntı yok 650W geçiş yapacağım.
Yeterli ama PSU'nun marka ve modeli de önemli.

Dark Force series 500W.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı