GTX 1070 Sisteme 800TL'ye Monitör Önerisi

DonanimciBey5837

Hectopat
Daha fazla  
800TL'ye kadar çıkabilirim, 1ms olursa sevinirim. Eğer var ise hem monitör hem TV olarak kullanabileceğim bir monitör olsun.

Sent from my CASPER_VIA_M1 using Technopat Sosyal mobile app

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan fiyatlarına bakıp diğerlerine bakmadan kıyaslayacak kadar düşüp, dalga geçiyorsun diyorsun. Aklı olan insan Vatan'da bulunan fiyatlara aldanıp Sinerji, Teknobiyotik gibi sayamadığım sitelere yok muamelesi yapmaz. Ne bilgin var diyorsun da ben bunu önerdim. Sosyal'de bulunan insanlar Vatan'dan 100-200 TL kazıklanmak yerine saydığım sitelerden ucuza mal almayı tercih ediyor. Ayrıca bilindik bir marka, 23.6'' inç gibi çok geniş bir yüzeyi var. İnceliği dikkat çekiyor. Adamın istediği gibi 1ms özellikli, 1080p. Fiyatı böyle sitelerde daha ucuz. Bir daha bilip bilmeden, sorup soruşturmadan kimseye tartışma çıkartacak şekilde bir konu cevaplamazsanız iyiliğinize olur. Bilginize.

Çok bildiğin için Evkur'un linkini atmışşın belli. Konuyu açan arkadaş da bunu yorum diye beğenmiş. Alsın da görsün ne diyeyim.

Çok bildiğin için Evkur'un linkini atmışşın belli. Konuyu açan arkadaş da bunu yorum diye beğenmiş. Alsın da görsün ne diyeyim.
Daha güzel monitör önerilerin varsa at kardeşim buraya o zaman boş yapma. At buraya monitör beğenelim tavsiyede bulunalım.

Ayrıca. Araştırdın mı veya kullandın mı anlamında sordum. Bence direk atlama öyle sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…