GTX 1070 sisteme anakart ve işlemci önerisi

BuğraBEYYO

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba GTX 1070 16 GB RAM'im var fakat işlemcim darboğaz yapıyor, işlemci modelim Intel i5 6400 yaklaşık 4000 TL bütçem var. İşlemci ve anakart önerebilir misiniz? Malum anakartım H110M4 CH2 oldugu için eski işlemcileri destekliyor. (RAM DDR4)

Anakart değişimi yapmayacaksanız: i5 8400, i5 9400F, i5 9600K.
Yeni anakart alacaksanız:

Son düzenleyen: Moderatör:
---
Bütçe artarsa da buna bakın:

merhaba ben anakartın desteklediği işlemcilere baktım fakat dediğiniz işlemciler yazmıyo alıp taksam sıkıntı çıkmaz değil mi?

Arkadaşın attığı anakarta takarsın ama şu an bilgisayarında olana takamazsın dedim yanlış anlama işlemci ve anakartın soket türü aynı ise takabilirsin değilse takamazsın.
anladım teşekkür ederim

Arkadaşın attığı anakarta takarsın ama şu an bilgisayarında olana takamazsın dedim yanlış anlama işlemci ve anakartın soket türü aynı ise takabilirsin değilse takamazsın.

Yok soket türü aynıda değiştirmiceksen şunları alabilirsin demiş ya kendi sitesinde bulunmadıgı için şüpheye düştüm

2. el 12.500 bin TL'ye Afox GTX 1050 Ti 4 GB, R5 4500, 8 GB RAM, 120 GB SSD, A320 m k anakart, Frisby 450W kasa aldım sizce normal mi?

Bu arada adam klavye hediye etti bayağı iyi RGB falan var ama markası Piranha en az 2000 tldir.

Son düzenleme:
2. el 12.500 bin TL'ye Afox GTX 1050 Ti 4 GB, R5 4500, 8 GB RAM, 120 GB SSD, A320 m k anakart, Frisby 450W kasa aldım sizce normal mi?

Bu arada adam klavye hediye etti bayağı iyi RGB falan var ama markası Piranha en az 2000 tldir.

Hocam taştaş geçmiyorsanız öyle bir kazık yemişsiniz ki ömrü hayatınız boyunca unutamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…