curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 20 Aralık 2019 #21 Dostum FSP iyi marka olmasına rağmen sana önerilen model çok güncel değil. Arkadaşın önerdiğin High Power işini fazlasıyla görür. Bende kullanıyorum.
Dostum FSP iyi marka olmasına rağmen sana önerilen model çok güncel değil. Arkadaşın önerdiğin High Power işini fazlasıyla görür. Bende kullanıyorum.
pullmeunder Kilopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 311 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2019 #22 curiousoftech dedi: Dostum FSP iyi marka olmasına rağmen sana önerilen model çok güncel değil. Arkadaşın önerdiğin High Power işini fazlasıyla görür. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım, Ocak 8'e kadar değerlendirecek çok tavsiye çıktı... 1-2 tane gelmiş olsa değerlendirmek kolayda. Araştırıp inceleme izlemek lazım. Teşekkür ederim ama tavsiyen için.
curiousoftech dedi: Dostum FSP iyi marka olmasına rağmen sana önerilen model çok güncel değil. Arkadaşın önerdiğin High Power işini fazlasıyla görür. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım, Ocak 8'e kadar değerlendirecek çok tavsiye çıktı... 1-2 tane gelmiş olsa değerlendirmek kolayda. Araştırıp inceleme izlemek lazım. Teşekkür ederim ama tavsiyen için.
Finestriker Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.471 Çözümler 2 Yer Amasya 21 Aralık 2019 #23 Seasonic PSU öneririm çok kalitelidir 6 senedir tek bir sorun yaşamadım.
Altarein Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 698 21 Aralık 2019 #24 curiousoftech dedi: Dostum FSP iyi marka olmasına rağmen sana önerilen model çok güncel değil. Arkadaşın önerdiğin High Power işini fazlasıyla görür. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 sene geçmesi güncel olmadığı anlamına mı geliyor hocam ? Tam bir F/P ürünü benim attığım.
curiousoftech dedi: Dostum FSP iyi marka olmasına rağmen sana önerilen model çok güncel değil. Arkadaşın önerdiğin High Power işini fazlasıyla görür. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 sene geçmesi güncel olmadığı anlamına mı geliyor hocam ? Tam bir F/P ürünü benim attığım.