emrecan007 Hectopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2017 #1 Sistem: i7 7700k MSI GTX 1070 Gaming X 8 GB 8 GB RAM Anakart B150 Gaming M3 Aqua sıvı soğutma 240mm Sistemi kurduk. Bilgisayar birleşenleri çalışıyor ama ekran gelmiyor. Neden acaba? Anakart BIOS güncellemesi yüzünden olabilir mi? Anakart alalı 6 ay oldu. Ucuza almıştım. Ama sonra para elime geçince diğer parçaları iyi topladım. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2017
Sistem: i7 7700k MSI GTX 1070 Gaming X 8 GB 8 GB RAM Anakart B150 Gaming M3 Aqua sıvı soğutma 240mm Sistemi kurduk. Bilgisayar birleşenleri çalışıyor ama ekran gelmiyor. Neden acaba? Anakart BIOS güncellemesi yüzünden olabilir mi? Anakart alalı 6 ay oldu. Ucuza almıştım. Ama sonra para elime geçince diğer parçaları iyi topladım. Ne yapmam lazım?
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2017 #2 BİOS güncelleme yapmanız gerekiyor. 6. nesil bir işlemci bul. Onu tak sistemi çalıştır. BİOS'u güncelle. Daha sonra 7. nesil işlemciyi takarsın.
BİOS güncelleme yapmanız gerekiyor. 6. nesil bir işlemci bul. Onu tak sistemi çalıştır. BİOS'u güncelle. Daha sonra 7. nesil işlemciyi takarsın.
Kasım Aktaş Hectopat Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2017 #3 Çözüm işe yaradı mı aynı sorun bende de var da? Klarel11 dedi: BİOS güncelleme yapmanız gerekiyor. 6. nesil bir işlemci bul. Onu tak sistemi çalıştır. BİOS'u güncelle. Daha sonra 7. nesil işlemciyi takarsın. Genişletmek için tıkla...
Çözüm işe yaradı mı aynı sorun bende de var da? Klarel11 dedi: BİOS güncelleme yapmanız gerekiyor. 6. nesil bir işlemci bul. Onu tak sistemi çalıştır. BİOS'u güncelle. Daha sonra 7. nesil işlemciyi takarsın. Genişletmek için tıkla...