Şu an piyasada kart bulmak zor ve Amazon'dan GTX 1070 Ti almak istiyorum ve mantıklı mı? Fiyat önemli değil ve stok beklemek istemiyorum. RTX benim için önemli bir etken değil.
Şu an piyasada kart bulmak zor ve Amazon'dan GTX 1070 Ti almak istiyorum ve mantıklı mı? Fiyat önemli değil ve stok beklemek istemiyorum. RTX benim için önemli bir etken değil.
Bu kartı bu fiyata sakın almayın. İncehesap.com gece indirimi başlayacak 22:00 da Asus dual rx5700xt indirime girecek alışveriş yapacağınız kartınızı önceden siteye kaydedin ve adresinizi 22:00 olduğu gibi sepete ekleyip hızlıca alırsınız hem de bu şekilde.
Bu kartı bu fiyata sakın almayın. İncehesap.com gece indirimi başlayacak 22:00 da ASUS Dual RX 5700 XT indirime girecek alışveriş yapacağınız kartınızı önceden siteye kaydedin ve adresinizi 22:00 olduğu gibi sepete ekleyip hızlıca alırsınız hem de bu şekilde.