GTX 1070 Ti alınır mı?

Pull out olup olmadığını sormanızda fayda var, çünkü hardisklerde de çıkma ürünler yetkili firma tarafından tamir edilip satılıyor

900 TLye biraz zor görünüyor çünkü indirimlerle aşağı yukarı 1000 TLyi görüyor bu kart ben tavsiye etmem açıkcası illa bir kart alacaksanız güncel sıfır bir kart almaya bakın 1660 Super yada Rtx 2060a bakabilirsiniz.

Ekran Kartı 2 Haftalık hocam.

Daha performanslı değil. GTX 1070 ile Ti arasında bir kart. Ayrıca 2500-2600 TL'ye RTX 1080 Ti bulunabiliyor. Rakibi ise RTX 2080 ve S modeli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu referans alarak söyledim. RTX 2060 genel olarak 3-10 FPS arası daha önde. Bu arada yanlış yazmışsınız sanırım GTX 1080 Ti olacak .

Ekran Kartı 2 Haftalık hocam.
Hocam 2 haftalıkta olsa sıfır kutulu ürünü 1000 Tlye bulunursa 900 TLye kimse ikinci ele almaz açıkcası 100 TL daha verip sıfırı bulma şansı var çünkü indirimlerde bak seninle aynı sistemi kullanıyoruz açıkcası ben memnun kaldım RX 580 performansından siz neden değişiklik düşünüyosunuz fazladan masraf açıp?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…