23.11.2018'de Vatan Computer'den MSI GTX 1070 Ti Gaming model ekran kartı aldım. Almamdaki düşünce parça parça ödedikçe bilgisayar toplamayı düşünmekti. Fakat işler istediğim gibi gitmedi ve şu an bilgisayar toplama fikrim 1 hatta 2 sene ertelendi. Ben bu kartı elimde tutarsam eskiyecek ve ödediğim para hiçe gidecek. Fakat şu an satış sitelerine koymama rağmen satamıyorum. Sizce ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bu arada kart için satış fiyatı olarak 3100 TL yazmıştım.
Kutusu açıldıysa, çok az sayıda bir alıcı kitlesi o ürünü sıfır diye alır. Çoğu alıcı kurnaz ve sıfır diye yanaşmaz. Benim sana önerim; her hafta kademeli fiyat düşüşü yapman. Letgo ve Sahibinden.com'a koy.
Letgo özellikle tilki bir kitlesi olsa da aradan çok iyi alıcılar çıkıyor. Orada nerden baksan 2.000 liralık cihaz sattım.
23.11.2018'de Vatan Computer'den MSI GTX 1070 Ti Gaming model ekran kartı aldım. Almamdaki düşünce parça parça ödedikçe bilgisayar toplamayı düşünmekti. Fakat işler istediğim gibi gitmedi ve şu an bilgisayar toplama fikrim 1 hatta 2 sene ertelendi. Ben bu kartı elimde tutarsam eskiyecek ve ödediğim para hiçe gidecek. Fakat şu an satış sitelerine koymama rağmen satamıyorum. Sizce ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bu arada kart için satış fiyatı olarak 3100 TL yazmıştım.
Kutuyu açmışsan geçmiş olsun. Şuanda 17-18+ ay garantili 1600-1700 tl lere düz 1070'ler bulunuyor. 1070ti lar ise biraz daha fazlaya satılıyor. 3100'e falan imkanı yok satamazsın. Zaten mantıklı da değil.
Ciddi alıcı olabilirim fakat o riske giremem 1 aylık üründe olsa 2.el kart neler yaşadı bilemeyiz doğal olarak o paralara yakın sıfır alıp 1 altını almak daha mantıklı bana göre