Şubat 2018 de Çin'den alınmış. Ben Eylül gibi aldım. Alan arkadaş satma niyetiyle almış zaten. Çok az kullandıktan sonra bana sattı. Bende ürünü aldıktan çok kısa süre sonra bilgisayarı sattım. Yeni bilgisayarımı ise 2 gün önce toparladım. Toplasan 1 ay kullanılmış oldu. Benimde niyetim 2080 Ti almak.
Ciddi alıcı olabilirim fakat o riske giremem 1 aylık üründe olsa 2.el kart neler yaşadı bilemeyiz doğal olarak sıfır alıp 1 altını almak daha mantıklı bana göre
Reis ben kimseye güvenemiyorum artık, yaşadığım şeyleri bir sen bilsen bu güvenle alakalı maalesef meslek hastalığı gibi oldu polislerde ki belki düşürdün hasar aldı vesaire tamam kozmetiğine bakıp bir çıkarım yaparız da içini?
Kutusu açıldıda içinden bir kağıt parçası bile eksik değil aynı jelatininde duruyur. Vatanda adama göstermesini rica etmiştim açıp göstermişti aynı şekilde duruyor. Bana kutusu açılmış ürünü mü verdi yani şimdi ?
Kutusu açıldıda içinden bir kağıt parçası bile eksik değil aynı jelatininde duruyur. Vatanda adama göstermesini rica etmiştim açıp göstermişti aynı şekilde duruyor. Bana kutusu açılmış ürünü mü verdi yani şimdi ?
Elinde ne türlü bir teknolojik imkan olabilir? 1.5 ay kullanmış olsan bunu üretici firma hariç kim anlayabilir? Ha birde fazlasıyla safa yatman kuşku uyandırıyor.
Reis ben kimseye güvenemiyorum artık, yaşadığım şeyleri bir sen bilsin bu güvenle alakalı maalesef meslek hastalığı gibi oldu polislerde ki belki düşürdün hasar aldı vesaire tamam kozmetiğine bakıp bir çıkarım yaparız da içini?
Reis haklı olabilirsin tabii ki, ben zaten hiç bir zaman 2.el'e sıcak bakan insan değilim bu dediklerimden ötürü sana da hak veriyorum fakat zaten garantisi var ama iyi paralar verip sonra bozulma riskini bilemiyorum 2100'lere in konuşalım
Reis haklı olabilirsin tabii ki, ben zaten hiç bir zaman 2.el'e sıcak bakan insan değilim bu dediklerimden ötürü sana da hak veriyorum fakat zaten garantisi var ama iyi paralar verip sonra bozulma riskini bilemiyorum 2100'lere in konuşalım