Herkese merhaba. Fotoğrafta da olduğu gibi sistemi topladım ama sorularım olacak. Tam performans alır mıyım anakart monitörde 2K'da sorunsuz ve 144Hz oynatır mı, görüntü kötüleşir mi, işlemci soğutucusu gerekli mi? Önerebileceğiniz veya eksik birşey var mı? Bir de aynı parçaları başka bir güvenli sitelerden daha ucuza toplanır mı ve önereceğiniz sitelerin adını rica edebilir miyim?
intel i5 işlemciyi görünce Nez- Sakın Sakın Sakın ha diyorum.. i7 7700 gibi bir işlemciye yönelme şansın olur mu? Çünkü 1080P'de dar boğaz yaşayabilirsin. Evet çok az olacak, evet sorun etmeyeceksin bunu ama bile bile lades dememelisin.
intel i5 işlemciyi görünce Nez- Sakın Sakın Sakın ha diyorum.. i7 7700 gibi bir işlemciye yönelme şansın olur mu? Çünkü 1080P'de dar boğaz yaşayabilirsin. Evet çok az olacak, evet sorun etmeyeceksin bunu ama bile bile lades dememelisin.
i5 8600 zaten i7 7700 ile eşdeğer bir işlemci değil mi? En azından öyle biliyorum ben. Aralarında çok bir fark yok. Ayrıca arkadaş 2K da oynamak istediğini belirtmiş zaten. Darboğaz olacağını ben zannetmiyorum.