YsfBayrak Decapat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 7 31 Ağustos 2018 #11 FurkannC dedi: Ekran kapanıyor derken monitör mü kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Monitörde Sinyal Yok diyor Kararıyor Ama arkadan Sesler geliyor Reset atmadan düzelmiyor Inflect dedi: ncellemeyin esk Genişletmek için tıkla... Inflect dedi: Güncellemeyin eski sürüme dönün. Genişletmek için tıkla... Nasıl eski sürüme dönebilirim
FurkannC dedi: Ekran kapanıyor derken monitör mü kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Monitörde Sinyal Yok diyor Kararıyor Ama arkadan Sesler geliyor Reset atmadan düzelmiyor Inflect dedi: ncellemeyin esk Genişletmek için tıkla... Inflect dedi: Güncellemeyin eski sürüme dönün. Genişletmek için tıkla... Nasıl eski sürüme dönebilirim
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 31 Ağustos 2018 #12 Görüntü kablosunu değiştirip deneyin.
YsfBayrak Decapat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 7 31 Ağustos 2018 #13 FurkannC dedi: Görüntü kablosunu değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten
Inflect Megapat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 111 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #14 Display driver uninstaller ile sürücüyü tamamen silin ; Beta ve Arşiv Sürücüleri | NVIDIA Buradan 398.82 sürücüsünü kurun.
Display driver uninstaller ile sürücüyü tamamen silin ; Beta ve Arşiv Sürücüleri | NVIDIA Buradan 398.82 sürücüsünü kurun.
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #15 Yüksek ihtimalle PSU'dan kaynaklanıyor, aynı sorun bendede vardı. Monitör kapanıyor ve ardından sinyal ışığı yanıp sönüyordu 750w PSU aldım düzeldi.
Yüksek ihtimalle PSU'dan kaynaklanıyor, aynı sorun bendede vardı. Monitör kapanıyor ve ardından sinyal ışığı yanıp sönüyordu 750w PSU aldım düzeldi.
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 1 Eylül 2018 #16 PSU'nuz yetersiz, 750W 80+ Bronze sertifikalı PSU alamanızı öneririm.
W Wero Ziyaretçi 1 Eylül 2018 #17 PSU'nuzun arkasındaki etiketi atar mısınız? Büyük ihtimalle PSU kaynaklı. 600W 80+ Bronze bir PSU işinizi görecektir. Elinizdeki PSU yüksek ihtimalle 400-450W güç sağlayabiliyor.
PSU'nuzun arkasındaki etiketi atar mısınız? Büyük ihtimalle PSU kaynaklı. 600W 80+ Bronze bir PSU işinizi görecektir. Elinizdeki PSU yüksek ihtimalle 400-450W güç sağlayabiliyor.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2018 #18 YsfBayrak dedi: Denedim zaten Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınız yetersiz demeden önce etiketinin fotoğrafını atın.
YsfBayrak dedi: Denedim zaten Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınız yetersiz demeden önce etiketinin fotoğrafını atın.
W Wero Ziyaretçi 1 Eylül 2018 #20 YsfBayrak dedi: Güç Kaynağım 500W Genişletmek için tıkla... Sizden güç kaynağını istemiyorum. Güç kaynağının arkasındaki etiketi istiyorum.
YsfBayrak dedi: Güç Kaynağım 500W Genişletmek için tıkla... Sizden güç kaynağını istemiyorum. Güç kaynağının arkasındaki etiketi istiyorum.