GTX 1070 Ti için Anakart - RAM ve İşlemci önerisi

Shinnok

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, benim bir sorunum var. Bilgisayarım 8 senelik bir amiral gemi. İşlemcisi i5 4690K, RAM ise 4x2 G.Skill 1600 MHz DDR3, ekran kartı Galax GTX 1070 Ti, anakart H81 MSI. Güç kaynağı Thermaltake 650W PSU. Bilgisayarım anlık dropları çok yapmaya başladı. Yeni nesil oyunlarda daha çok drop yapacaktır. Ben bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Mühendislik ve oyunlarda yüksek performans için hangi bilgisayar parçalarını almalıyım? Bi de yazın rtx 40 serisi ekran kartını ve yeni bir psu alabilirim. Yani sistem ileriye dönük olacak. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Ben de i7 7700K, MSI Z270 SLI Plus ve Cooler Master Seidon sıvı soğutma vardı. Uzun yıllar inişli çıkışlı bir şekilde kullandım. Kullandığım 2 - 3 program dışında geri kalan zamanda oyun oynardım. Bütçem oldukça yeniliyorum. RTX 40 alacaksanız ileriye dönük anakart - işlemci - ekran kartı - RAM şeklinde değişikliğe gidilebilir. 650W yeteceğini düşünüyorum ama platformda soruşturursunuz. Ben önce anakartı değiştirdim. Ryzen 5 5600X aldım gayet güzel destekliyor GTX 1070 Ti'yi. Bu sistemde kalacaksanız böyle bir kombin iyi oluyor. Ancak ileriye dönük forumdakilerin önerisiyle Ryzen 7 58003XD aldım. Bir de 3080 Ti bu ara güzel fiyatlara bulunuyor. Umarım faydalı olmuştur, sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
Tam olarak bütçe nedir hocam? Rtx 40 serisi bir kart alacaksanız ilerde, tam anlamıyla yeni nesil olması için 7600x işlemci b650 anakart ve 16 GB DDR5 RAM alabilirsiniz. DDR5’e de geçmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…