GTX 1070 Ti için Monitör Tavsiyesi

Ben o bütçeye çıksam G-Sync olmayan bir monitör almazdım. Yinede senin monitörden beklentine bağlı. İstanbul' da ikamet ediyorsan 144Hz monitörleri test edebileceğin internet cafelere gitmeni tavsiye ederim.

Birisi TN panel önermiş, birisi 1070 ti karta 4K monitör önermiş hahahaha.

Xg 2703 gs

Birisi TN panel önermiş, birisi 1070 ti karta 4K monitör önermiş hahahaha.

Xg 2703 gs
Söylediğini biraz açabilir misin? 1070Ti 4kda performans vermez mi diyorsun? TN mevzusunu da anlatır mısın?

2K monitörde fazla iyi olmayan bir kart için 4K önerilmesi biraz saçma olmuş.
Yerinizde olsam 1080P 240 Hz monitör alırdım.

Hocam selamlar, elinize geçti mi bu sistem?

Hiç kimse TN' ye kötü IPS' e kötü deme lüksüne sahip değil maalesef. İki panelinde birbirine karşı avantajları ve dezavantajları vardır. Burada önemli olan sizin monitörden ne beklediğiniz.

IPS panelin TN panele göre avantajları: görüş açısı, renkler, derin siyahlar.
TN panelin IPS panele göre avantajları: tepkime süresi ve yenileme hızı

Ayrıca daha önce bahsettiğim teknolojilerde (G-Sync, Freesync) belirleyici etkenlerden biri.
Kısaca yoğun rekabetçi oyun oynuyorsanız G-Sync özelliği olan bir TN panel, genel kullanım ve nispeten kaliteli bir görüntü almak istiyorsanız IPS panel tercih edebilirsiniz.

Not: 750 saat CS:GO' ya harcamış biri olarak tercihimi imzamdaki 75 Hz, 4ms PLS (IPS benzeri) monitör den yana kullandım.

Tn panelli dell yorumları okudum. Ghosting ve benzeri sorunlar varmış. G-syncde bir takım hatalar oluşuyormuş. Açmamak daha iyi yazmışlar. Fiyatı da ipslere göre daha uygun. Açıkçası dediğin kıyaslamada ips bana uygun. Görüntü kalitesi ms süresinden daha önemli. Tn panel olmayan önerebileceğin 2k monitör var mı? Attığın viewsonic monitör nasıl?

Hocam Gtx 1070 2K testlerine lütfen bakınız.
Monitörü aldığınıza pişman olmayın sonra.
İstediğiniz performansı alamazsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…