Ags23 Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 17 15 Haziran 2018 #1 AMD RYZEN 7 2700X MSI 1070 Tİ X470 Bu sisteme hangi PSU kullanmayalım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2018
OkanAlp Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 41 20 Mart 2020 #11 G8341 dedi: PSU rezalet bir şey de G8341 dedi: PSU rezalet bir şey değilse rahatlıkla kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam Genişletmek için tıkla... G8341 dedi: PSU rezalet bir şey değilse rahatlıkla kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Birde ekran kartı madencilikte kullanılmış 2 ay kadar tavsiye eder misin alayım mı performansında bir sıkıntı olmaz diye duymuştum ben ama G8341 dedi: PSU rezalet bir şey değilse rahatlıkla kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Birde ekran kartı madencilikte kullanılmış 2 ay kadar tavsiye eder misin alayım mı performansında bir sıkıntı olmaz diye duymuştum ben ama Son düzenleme: 20 Mart 2020 Artı 0 Eksi
G8341 dedi: PSU rezalet bir şey de G8341 dedi: PSU rezalet bir şey değilse rahatlıkla kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam Genişletmek için tıkla... G8341 dedi: PSU rezalet bir şey değilse rahatlıkla kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Birde ekran kartı madencilikte kullanılmış 2 ay kadar tavsiye eder misin alayım mı performansında bir sıkıntı olmaz diye duymuştum ben ama G8341 dedi: PSU rezalet bir şey değilse rahatlıkla kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Birde ekran kartı madencilikte kullanılmış 2 ay kadar tavsiye eder misin alayım mı performansında bir sıkıntı olmaz diye duymuştum ben ama