GTX 1070 Ti R5 2600X veya R7 2700X sistem toplama

stnasax

Decapat
Herkese merhaba arkadaşlar. Fikirleriniz benim için önemli sistem toplayacağım ama bir türlü karar veremiyorum. Hangisini seçmeliyim? Ekleyip çıkarmam gereken ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?

1. seçenek
İşlemci: R5 2600X
Anakart: MSI B450 Tomahawk
RAM: 3000 MHz 8x2 16gb
Ekran kartı: MSI GTX 1070 Ti

2.seçenek
İşlemci: R7 2700X
Anakart: MSI X470 Gaming Pro
RAM: 3000 MHz 8x2 16gb
Ekran kartı: MSI GTX 1070 Ti

2 işlemci arasında kaldım ve seçeceğim işlemciye hangi anakartı seçmeliyim (Gigabyte X470- Asus TUF B450 ) vb. seçenekler de var. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Aldıklarım:
Kasa: Dark N10 Pro
SSD: 860 Pro 256 GB Samsung
PSU: Zalman ZM700-LX

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen ne kadar? Birde ne zaman alacaksın? Bekleme imkanın varsa, Ryzen 3. nesil duyrulcaktı bu cuma yanlış hatırlamıyorsam. Yakın zamanda dağıtılacaksa onlardan alman senin yararına olur.

Bütçen ne kadar? Birde ne zaman alacaksın? Bekleme imkanın varsa, Ryzen 3. nesil duyrulcaktı bu cuma yanlış hatırlamıyorsam. Yakın zamanda dağıtılacaksa onlardan alman senin yararına olur.

Bütce 5 bin kadar.ekran kartını 5 binin dışında tutup sonra taksitle alabilirim seçimime göre değişiklik gösterir. önceliğim fikir ve birbirleri arasında uyum performans.beklemesine beklerimde cokda beklemek ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…