Hocamlar sistem toplamayı düşünüyorum. Kafamda bir şeyler topladım ama uyum konusunu pek bilmiyorum ondan dolayı sıkıntı çıkar mı veya onun yerine bunu al daha mantikli dediğiniz parcalar var mı acaba? (sistem inşaat mühendisliği uygulamaları ve oyunlarda kullanılacak.)
Ekran kartı 1070 Ti fakat ileride 4070 Super yükseltilecek.
1.işlemci
AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz 32MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Havit Gamenote F2002 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu Siyah - AM5 ve Intel LGA1700 Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Uyumluluk sorunu falan olur mu olmaz mı diye kafana takmana gerek yok ancak onun yerine bunu al diyebileceğimiz çok parça var, evet. Toplam bütçen nedir?
Uyumluluk sorunu falan olur mu olmaz mı diye kafana takmana gerek yok ancak onun yerine bunu al diyebileceğimiz çok parça var, evet. Toplam bütçen nedir?
37 bin civarına geliyor bu şekilde. Bir şeylerden kısmak istersen kasanın beyaz varyantını satın alabilirsin ancak diğer parçaların içerisinde sırıtacağını düşünüyorum açıkçası. Taş çatlasın 1400-1500 lira falan kâr etmiş oluyorsun zaten.
37 bin civarına geliyor bu şekilde. Bir şeylerden kısmak istersen kasanın beyaz varyantını satın alabilirsin ancak diğer parçaların içerisinde sırıtacağını düşünüyorum açıkçası. Taş çatlasın 1400-1500 lira falan kâr etmiş oluyorsun zaten.