GTX 1070 Ti Sistem Aniden Kapanıyor

İki ihtimal var.
- Sisteminizindeki bir donanım aşırı ısınıyor kendini kapatıyor olabilir.
- PSU yeterli gücü veremiyor verse bile aşırı ısınıp kapananiliyor olabilir.
Sıcaklık değerlerini HWID indirip kontrol edin. Ekran görüntüsünü buradan paylaşın.

Arkadaşlar, sorunu güç kaynağımı değiştirerek çözdüm.

Arkadaşlar, sorunu güç kaynağımı değiştirerek çözdüm.
Merhabalar, başka başlıkta konu açmıştım ancak aynı sorunu yaşadığım için buraya yazma gereği duydum.
Sistemim;
İşlemci: İntel i7 8700
Ekran kartı: Gigabyte GTX 1070
Anakart: Gigabyte Z370P D3
RAM: 2x8 Corsair Vengeance 2400 MHz
PSU: Xigmatek X-Calibre 600W 80+

Sistemi Vatan Bilgisayardan hazır olarak yaklaşık 3 hafta önce aldım ve bilgisayar ne zaman olacağı belli olmayan şekilde kendini kilitliyor ve fare, klavye işlev yapmıyor, monitörde görüntü sabit kalıyordu. Kasayı Vatan Bilgisayara götürdüm 2 gün sonra sorunun PSU'da olduğunu ve PSU'yu aynı marka model PSU ile değiştiklerini ifade ettiler ve kasayı alıp eve geldim ancak ilk açılışta bilgisayar yine aynı sorunu verdi yeniden başlattım oyun oynarken yine aynı hatayı verdi.
Ne yapacağımı şaşırdım PSU'yu farklı marka ve daha güçlü bi PSU ile değişmeyi düşünüyorum ancak sorunun tamamen PSU dan kaynaklı olduğundan emin olamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada BİOS ve bütün sürücüler güncel Windows dahil.

600 W PSU'nun böyle bir sistem için gayet az olduğunu düşünüyorum.

600 W PSU'nun böyle bir sistem için gayet az olduğunu düşünüyorum.
Kasayı dün yine Vatan Bilgisayara bırakıp yine aynı sorunun devam ettiğini söyledim. PSU nun bu sistem için yeterli olamayacağı ihtimalini belirttim, başka sebepten de olabilir siz kasayı bırakın dediler bıraktım Beklemedeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…