GTX 1070 Ti Sistem Toplama

@rico kısa vadeli dalgalanmaları önceden okuyabilecek bir birikimi olması lazım. Yani kafa patlatmalı az. Gelişmeleri çok iyi takip etmeli. Yoksa artık yapacak bir şey yok. Fren patladı. ABD ürünlerine boykot olayı falan da konuşuluyor. Çok geciktirmese daha iyi olur.

13-15 K civarı altınım var, çok önceden beri altın alıyorum yani 100 tl yükselip 50 tl düşmesi beni etkilemiyor. Ben uzun vadeli yatırımcıyım. 2011'den beri topluyorum.

Çeyreği 110, gramı 95 TL den aldığım günler oldu. Maliyetim o civarlarda. yani 410 TL oldu çeyrek ama 398'e düştü. Beni etkiledi mi? Hayır. Sadece karım biraz azaldı. Ama altın azalıyor dünyada ve altın basma şansı olmadığı için uzun vadede sürekli kar ettirecek.

Aldığımda toplam fiyatı 3 bin TL bile değilken (dolar 1.8-2.3 civarıydı.) şuan 15K dan fazla ediyor ve dolar karşısında da değer kaybım fazla olmadı.

Konu sahibi bir önceki konusunda HDD, SSD ve monitör hariç 7000 TL demişti.
Aynen. SSD HDD olmayacak ama monitörü dahil edebilirseniz çok iyi olur biliyorum zor ama diğer parçalardan da kısmadan ekleyebilirseniz mutlu olurum. Olmadı monitörü ayrı alırım.

Parçaları güzel seçmişsiniz.
Ancak depolama birimi göremiyorum.
SSD koymamızı öneririm. Uygun fiyata geniş kapasite için de bir de HDD lazım.

İşlemciyi 2600x yapmaya çalışın.

Armor modeli çift fanlı olduğundan dolayı tercih edilmeli.

PSU'ya o kadar para vermene gerek yok. Onun kadar değil ama yeteri kadar kaliteli olan Akasa Viper 600W önerebilirim.
O ikisi arasından FSP olan tercih edilmeli.
Zaten VS serisi kronik sorunlu.
Akasa 600W 80+ Bronze Viper Fanlı Güç Kaynağı (AK-PA060AF07)

Monitör için ayrı bütçe belirtir misin?

144 hz olsun çok pahalı olmasın.

Kardeş ssd var 240 gb hdd zaten var 1tb.
500 w psu yeter gibi geldi yeter mi?
Bunu buldum: HIGHPOWER ECO 500W 80+ BRONZE KIRMIZI FANLI GÜÇ KAYNAĞI HPE-500BR-A12S
Ayrıca bu da var: Gamepower GP-500 APFC 14cm 80+(BRONZ) 500W PSU

500W ideal olsaydı önerirdik.
Sınır da kalıyor 500W, en sağlıklısı 600W almak.
Dediğim modeli yeterli gelir, zaten 370TL.

Monitör önerisinin @Oreki hocama bırakıyorum.
Bu sisteme zaten 2K 144Hz bir monitör yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…