GTX 1070 Ti ve i5-8400 sistem toplama

Anakarta önem verin. Ayrıca o kasa, PSU'yu hemen çıkarın o sistemden resmen küfür etmişsiniz sisteme o kasayla, PSU'yu koyup. İşlemciyi Ryzen 5 2600X yapıp anakartı da B450M Gaming Plus yapın.

Anakarta önem verin. Ayrıca o kasa, PSU'yu hemen çıkarın o sistemden resmen küfür etmişsiniz sisteme o kasayla, PSU'yu koyup. İşlemciyi Ryzen 5 2600X yapıp anakartı da B450M Gaming Plus yapın.
İ5 8400 olmaz mı o daha ucuz. Bir de PSU ve kasa önerirmisiniz.

OC işleriyle vs. uğraşmam. Onun dışında önerebileceğiniz işlemci var mı? Bana minimum fiyata 16 GB ram'li ve 1070 Ti lı sistem toplarmısınız? 8GB ram yeterli mi? PUBG, CSGO, Rust, Fortnite, Rainbow gibi oyunlar için.

Ama bunlar farklı yerlerden ben nasıl toplayacağım bunları?
Hocam hepsini sipariş edince elinize geçecek zaten parçalar. Vatan'dan da toplarım isterseniz ama bu kadar kaliteli olmaz ürünler. 8 GB RAM ekleyebilirim en fazla diğer bileşenlerden kısmadan. Montaj konusu sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Eliniz tornavida gibi şeyleri tutuyorsa çok kolayca yaparsınız montajı. İnternette yüzlerce montaj videosu var izleyebilirsin. Örneğin Technopat'in montaj videoları var izleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…