GTX 1070 Ti ve R5 1600X sistem toplama

1ezioauditore1

Decapat
Resimde verdiğim sistemi Hepsiburada indirimi varken toplamak istiyorum. Önerileriniz eklemem veya çıkarmamı gerek gördüğünüz şeyleri belirtirseniz sevinirim.

kasa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 2. nesil Ryzen almalısınız en azından 2600 alın 100 tl fark oynayacaktır. Ram i de 16 GB yaparsanız sistem tadından yenmez vallahi :D

Resimde verdiğim sistemi Hepsiburada indirimi varken toplamak istiyorum. Önerileriniz eklemem veya çıkarmamı gerek gördüğünüz şeyleri belirtirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 316469
Ben GTX 1070 Ti'li bir sistemi o PSU'ya emanet etmem. O kasa yerine Aerocool Cylon alıp yanına da bir Corsair 600W alınabilir. Aslında kötü değil ama bence dediğim şey daha iyi olacaktır. RAM 16 olursa daha iyi olacaktır.

rami sonradan eklemeyi düşünüyordum aslında. öyle daha iyi olmaz mıydı. SSD'siz kullanmak baya fark edecek. 2600x bakıyodum aslında ilk ama Hepsiburada stoklarında kalmamış 450tl fark oluyo şuan 1600x ile arasında. O yüzden 1600x'e dönüş yapmıştım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı