GTX 1070 Ti ve Ryzen 5 2600x Sistem Toplama

Mehece1

Decapat
Bir haftaya kadar aşağıda özelliklerini yazmış olduğu sistemi toplamak istiyorum. İyi kötü eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.
  • İşlemci: Ryzen 5 2600x
  • Anakart: MSI B450 Gaming Plus
  • RAM: Corsair Vengeance RGB Pro(8x2) 3000 MHz
  • Ekran Kartı: MSI GTX 1070 Ti Gaming
  • SSD: Adata XPG Gammix S11 240 GB 3200/1700/MB/s NvMe M.2
  • HDD: Seagate Brracuda 1TB 7200 RPM
  • Kasa: NZXT S500i
  • PSU: Corsair VS650W 80 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerdedeyse kusursuz SSD için adata yerine samsung evo 860 500gb öneririm ssd ve kasa hariç aynı sistem bende var hocam tam bir canavar şimdiden hayırlı olsun

Seçilen PSU sizi üzer. Şunu tavsiye edebilirim;

Seasonic Focus Plus 650W+80 Gold

Neden ? bir süredir kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim
Ayrıca ilk defa seasonic bir psu önerildiğini görüyorum
Genelde cızırtı sorunu oluyor o seride eğer sizde yoksa şanslıymışsınız.

Nerdedeyse kusursuz SSD için adata yerine samsung evo 860 500gb öneririm ssd ve kasa hariç aynı sistem bende var hocam tam bir canavar şimdiden hayırlı olsun
ssd nin hızı benim için daha önmeli. o yüzden bu ssd yi seçtim

VS serisinde kronik fan sesi sorunu var SeaSonic daha iyi bir tercih olacaktır. Sisteminiz gayet güzel ve dengeli olmuş SSD sizi üzmez fakat Evo 970 çok daha kaliteli bir M.2 SSDdir eğer bütçe genişletebilirseniz Samsunga yönelin almışken tam alın diye ufak bir tavsiyede bulunabilirim.

Ufak tefek farklar dışında benim sistemim de bu şekilde. Üzmez kesinlikle. Kasa ayrıca güzel zaten kabloları sleeve yapmanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bugün sistemi aldım ve ssd yi samsung 970 evo ve psu yu Nzxt e650 650w full modüler ile değiştirdim. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…