U Umut Dağ Hectopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 18 11 Aralık 2018 #11 Mehmet Öztür dedi: Arkadaşlar bugün sistemi aldım ve ssd yi samsung 970 evo ve psu yu Nzxt e650 650w full modüler ile değiştirdim. Yorumlarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun. Bende yaklaşık bir sistem toplamaya çalışıyorum maaliyet ne oldu acaba ayıp olmazsa ?
Mehmet Öztür dedi: Arkadaşlar bugün sistemi aldım ve ssd yi samsung 970 evo ve psu yu Nzxt e650 650w full modüler ile değiştirdim. Yorumlarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun. Bende yaklaşık bir sistem toplamaya çalışıyorum maaliyet ne oldu acaba ayıp olmazsa ?
M Mehece1 Decapat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 32 Çözümler 1 11 Aralık 2018 #12 Umut Dağ dedi: hayırlı olsun. Bende yaklaşık bir sistem toplamaya çalışıyorum maaliyet ne oldu acaba ayıp olmazsa ? Genişletmek için tıkla... 7800 tl
Umut Dağ dedi: hayırlı olsun. Bende yaklaşık bir sistem toplamaya çalışıyorum maaliyet ne oldu acaba ayıp olmazsa ? Genişletmek için tıkla... 7800 tl