GTX 1070 Ti ve Ryzen 7 2700X sistem ne kadar eder?

Melkorxx

Hectopat
Merhaba, heves ile topladığım sistemi laptop almak için satmak istiyorum. Fiyatı hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Sahibinden için yazdığım yazıyı buraya direkt kopyaladım. Fiyatı hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi sosyaller.

-Ryzen 7 2700X işlemci: 6 aylık. Fatura, garanti, kutu ve içerikleri eksiksizdir.

-ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti 10 ay daha garantisi devam ediyor. Kutusu ve içerikleri eksiksizdir. 1080P Full Ultra'da minimum 100FPS vermektedir. ASUS ROG STRIX olduğu için ısınma sorunu yaşanmıyor. Kasa soğutmasi da iyi olduğu için 65 derecenin üstüne çıktığı olmuyor.

-ASUS TUF B450M PRO GAMING RGB anakart. 6 aylık olup kutu fatura ve garanti vardır.

-Team-Force nighthawk 16 GB(2x8GB) 3000MHz RAM. 5 aylık olup fatura, kutu ve garanti vardır. 23 ay daha garantisi devam ediyor. Çok hoş RGB'si vardır. Kasa ışıklandırmasina önemli katkısı var.

-Cooler Master masterluquid ML240L sıvı sogutma sistemi: 7 aylık olup Vatan'dan alınmıştır. Fatura, kutusu ve garantisi vardır. Kutu içeriğinde tek bir vida bile eksik degildir. Sistemin stock sogutuca göre 15 derece daha serin çalışmasını sağlıyor. Orijinal fanlari ses yaptığı için Corsair SP120 PRO ARGB 3'lü set alınıp değiştirilmistir. Orijinal fanlarida yanında verilecektir.

-Cooler Master Masterbox MB520 RGB kasa. Vatan'dan alınmıştır. 5 aylık olup. Faturası ve kutusu duruyor. Orijinal fanlarını çıkarıp değişiklik olsun diye ön tarafta 3 adet SP 120 Pro, üst tarafa iki adet SP140 PRO ve arkaya bir adet SP 120 Pro taktım. Tüm fanlar Corsair SP serisi oldu ve adreslenebilir RGB aydınlatması vardır. Bilgisayar üzerinden Corsair iCUE üzerinden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Orijinal fanlari duruyor onlarla verilecektir. Kasanın tek bir vidasi bile eksik değildir.

-FSP Hydro G 750W Full modüler PSU. 1 senelik olup 4 yıl daha garantisi devam ediyor. Full modüler çok sessiz bir psudur. FSP kalitesini bilen bilir. Aynı zamanda kasada Phanteks sleeved kablo kullandım. Görüntü çok güzel oldu. Yanında hediye olarak verilecektir.

-3 TB WD harddisk, 480 GB SanDisk SSD Plus(9 aylık garanti devam ediyor. Kutusu yok), Corsair MP510 NVMe 240 GB SSD Vatan'dan alındı. 7 aylık kutu fatura garanti var. Okuma 3000 yazma 1500. bu sayede sistem 5 sn de açılıyor.
XPG Spectrix S40G RGB 256 GB NVMe SSD 1 senelik olup 1 sene daha garantisi devam ediyor. RGB SSD olduğu için kasa ışıklandırmasinda faydası var.

-ViewSonic VX2458 VA panel 144Hz 1ms monitör. 11 aylık olup Vatan'dan alınmadır. Kutusu garantisi her şeyi eksiksizdir. Ölü piksel vs yoktur. Kozmetik olarak sıfırdan farksızdır. Kavisli yapısı sayesinde oyunlarda çok daha iyi odaklanmazini sağlar. Yanında ekstra Casper 19cspr monitör.

-Creative 2+1 SBS A250 ses sitemi: Kutusu garantisi var. 6 aylık sorunsuz)

-Yanında hediye olarak: Motospeed CK108 RGB Blue Switch mekanik klavye(7 aylık kutulu garantili) yedek klavye olarak Cooler Master masterkeys Lite RGB. SteelSeries Rival 600 oyuncu mouse (9 aylık kutulu garantili hatasız), SteelSeries QCK+mousepad(5 aylık kutulu), Gamepower Medusa 7.1 oyuncu kulaklık (10 aylık kutulu), Logitech F710 kablosuz Gamepad (kutu garanti yok. Hiçbir sorunu yok hatasız), Logitech C310 Webcam (6 aylık kutulu), elektrik kesintisi için 1000VA Tunçmatik UPS ve akım korumalı priz, 30x40 dünya haritalı mousepad, Cooler Master MasterGel maker nano termal macun(1 kere kullanıldı 80TL sıfırı) "

20200316_221325.jpg
20200316_221334.jpg
20200317_005858.jpg
20200320_031550.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistem çok güzel. Değerini bulmadan vermeyin. Kaç lira yazdınız?

Hocam sistem çok güzel. Değerini bulmadan vermeyin. Kaç lira yazdınız?

Henüz fiyat yazmadım. Sadece yazıyı yazdım. Fiyatı sizden gelen tavsiyeler ile yazacağım.

10.500 TL.

Yanında bolca ekipman olması güzel ama RDR2 1080P Ultra'da 40 FPS veriyor bu sistem. Bir bütün halinde satması zor olabilir.

Hocam sistemi oyunlarda yüksek FPS için kurmadım. Görsellik ön planda idi zaten fark etmişsinizdir. Parça parça da satabilirim. Vaktim var. İş dolayısıyla bilgisayarı çok nadir açtım. Bir heves ile topladım. Vakit olmamasi ile satmak istiyorum.

Hocam 12750 TL yazın. Pazarlık payı olur.

Hocam sistemi oyunlarda yüksek FPS için kurmadım. Görsellik ön planda idi zaten fark etmişsinizdir. Parça parça da satabilirim. Vaktim var. İş dolayısıyla bilgisayarı çok nadir açtım. Bir heves ile topladım. Vakit olmamasi ile satmak istiyorum.

Farkettim, bu şekilde satarken mecburen ilgilenen sayısı azalacaktır istenen fiyata satılması zor olabilir. 10.000-11.000 bandına teklif verenle ciddi düşünebilirsin. İlanı daha yüksek koy tabii ki.

Sahibinden'e ilan koyman daha iyi olmuş Letgo'ya hiç bulaşma. 5000 TL + koltuk takımı gibi teklifler gelir sinir hastası eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı