Çözüldü GTX 1070 ve 900P Monitör Dalgalanma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
HDMI to VGA dönüştürücü kullaniyorum. 30 TL civarı bulabilirsiniz elektrikçilerde
SL-HVS12 HDMI TO VGA+AUDİO ÇEVİRİCİ

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim. Kısa bir süreliğine VGA monitör kullanmak zorunda kalıcam. Dalgalanma harici başka bir sıkıntı çıktı mı sizde?
Dalgalanma 60 FPS de gidiyor fakat bende mi bir sorun var bilmiyorum oyunlar sık sık 60 FPS altına düşüyor. VSync ayarlarının hepsini denedim fakat işe yaramadi. Bunun dışında bir sorun yok şimdilik

Sisteminin tam özelliklerini yazar mısın? Ve oynadığın oyunları hangi ayarlarda oynuyorsun? Belki bilgisayarında sorun vardır FPS düşüşü hakkında.
I5 6600
MSI B150 Gaming M3
WD 1TB Caviar Blue
Corsair LE 120GB SSD
8GB GSkill 2400MHz Tek Modül Ram
MSI GTX1070 Gaming X
Xigmatek Assasin Kasa
Xigmatek Tauro 750W PSU
Pionner Optik Sürücü

CS GO, Total War Warhammer, LOL, Euro Truck Simulator 2 oynuyorum. En yüksek ayarlarda.

Hala sorun devam ediyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya sen adamın dibisin. Adamın ham maddesisin. Beton yetmez beton. GTX 1070 var 2. monitörüm de masaüstünde dalgalanmalar, yoğun kırmızı renkler de çizikler oynamalar oluyordu. Sabahtan beri araştırıyorum bir türlü bulamadım çözümü. Farklı prizde denedim reset attım vs. olmadı ama şu ayarları yaptıktan sonra ekran çözünürlüğü canavar gibi oldu. Teşekkür ederim. İyi ki varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…