Ekran Kartı: ASUS Geforce GTX1070 ROG STRIX OC 8GB
İşlemci: Intel Core i7 4790
Anakart: MSI Z97 Gaming 5 (MS-7917)
Güç Kaynağı: XIGMATEK TAURO 80PLUS 600W
Sorunum şudur:
İlk öncelikle PUBG oynarken çok FPS düşüşü yaşıyordum 1.0 güncellemesi gelmeden önce internetden araştırdım PUBG FPS rehberleri buldum onları uyguladım. Fazla bir şey olmadı ancak FPS artışı sağladı max 30 FPS arttırdı. 1.0 güncellemesi geldiğinde PUBG yüklü değildi bilgisayarımda tekrar'dan kurdum ve hem temiz bir kurulum olur maksadın'da kaldırmıştım kuruluma başlama'dan önce Appdata'da PUBG'nin save yani oyun içi ayarları olan bir klasör var onları da silmiş bulunmaktaydım. Nvidia Geforce Experince güncelledim ve oyunu açtım ve geri kapadım düzgün bir biçimde sonra Geforce Experience geri geldim. PUBG optimize ettim oyun menüsünde max aldığım değer 60-63 FPS oyun içi max 100 FPS bu değerler oyunu silme'den önce de alıyordum ancak PUBG FPS optimize etme rehberindeki ayarları uyguladığım zaman menüde 143-144 FPS arası sabit kalıyordu oyuna girdiğim zaman ise 80, 90, 110, 120 max 140 FPS alıyordum. Ancak bu ayarları yapmadığım zaman anlık FPS droplara marus kalıyorum 80 FPS yukarısını çok nadir görüyorum işlemci sıcaklıklarım 63 - 67 max 75 sıcaklığı alıyorum. Bu sıcaklıklarını düşürmek için MSI yapmış olduğu MSI command center ve msı afterburner programları ile fan ayarlarını %100 ayarlıyorum ancak o zaman 75 derece çıkmıyor sorunumun sebebi nedir ?