GTX 1070 ve R5 1600 Tabanlı Sistemde Oyunlar Crash veriyor veya kilitleniyor

Kuzgun1507

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG'de lobiyi göremeden crash yiyorum ve League of legend da ara ara oyunda kilitlenme yaşıyorum. Acaba sistemimdeki hangi hangi parça sorunlu olabilir?
Sistemim:
ASUS ROG STRIX GTX 1070 ekran kartı
ASUS B350 PLUS Anakart
Ryzen 5 1600 işlemci
Corsair 2X8 GB 3000 MHz RAM
Samsung SSD Evo 850 250 GB
1 TB harddisk

Arkadaşlar ekran kartını garantiye yolladım, hiçbir sorun olmadığını söylediler. SSD ve Harddiski HD Tune ile taradım forumdaki arkadaşın biri hiçbir sorun görünmediğini söyledi. RAM'leri taradım RAM'lerde de sorun görünmedi tarama sonucunda.
Bilgisayarı formatladım oyunu sıfırdan tekrar kurdum. Çözüm bulamadım. Oyunlarda karelenme ve kilitlenme oluyordu önceleri ama şu anda hiç girmiyor bile. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

Parçaları tek tek farklı bir sistemde denemek en doğru sonuca ulaştırır.

Hocam nerede oturuyorsun ? İstanbul içi ise benim de ryzen sistemim var anakarts BİOS update lazım onun için de 1.nesil ryzen işlemci gerekiyor. Hem sen benim sistemde parçaları test edersin hem de benim uodateyi hallederiz istersen.

Hocam maalesef burdurda oturuyorum başka yapabileceğimiz birşey yok mu bilmiyorum sorunu çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…