GTX 1070 ve R5 2600 sistemi yükseltmek

Hocam kendimde 1070 kullanıyorum durum ortada hani kendi gözlerimle görüyorum PUBG için yeterli bir kart değil. R5 2600 de rezil rezalet çöp bir işlemci değil. Konu sahibi 15k bütçe demiş. Ben zaten sadece GPU değil aynı zamanda CPU upgrade yapmasını söyledim. 1333 MHz olayında ise hocam DDR3 sistemde oynanacak oyunlar belli ve o oyunlar için gayet yeterli. DDR3 sistemde Warzone beklemiyorsunuzdur umarım.
AM4 soket DDR3 değil DDR4. Ayrıca AMD işlemcilerde yüksek MHz RAM'ler daha iyi performans veriyor işlemcide çift kanal ile birlikte.

Arkadaşlar merhabalar tekrardan, ekran kartını sormak için vatan bilgisayara gittim , kampanyyada hazır sistem vardı, Asus rtx 4060 ,ryzen 5 5500 ,16 gb 3200 mhz ram ,m2 ssd sistemi 20 bin tl ye aldım,yardımınız sayesinde oraya gittim sağolun

Arkadaşlar merhabalar tekrardan, ekran kartını sormak için vatan bilgisayara gittim , kampanyyada hazır sistem vardı, Asus rtx 4060 ,ryzen 5 5500 ,16 gb 3200 mhz ram ,m2 ssd sistemi 20 bin tl ye aldım,yardımınız sayesinde oraya gittim sağolun
Zarardasın. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı