Hocam kendimde 1070 kullanıyorum durum ortada hani kendi gözlerimle görüyorum PUBG için yeterli bir kart değil. R5 2600 de rezil rezalet çöp bir işlemci değil. Konu sahibi 15k bütçe demiş. Ben zaten sadece GPU değil aynı zamanda CPU upgrade yapmasını söyledim. 1333 MHz olayında ise hocam DDR3 sistemde oynanacak oyunlar belli ve o oyunlar için gayet yeterli. DDR3 sistemde Warzone beklemiyorsunuzdur umarım.
Hocam neden anlatamadim bilmiyorum. Yan bilgisayarimda R5 1600 kullanıyorum AM4 sistem elimde mevcut. Ben RAM'lere dokunulmamasini degil ilk secenek olmamasini soyluyorum.
Arkadaşlar merhabalar tekrardan, ekran kartını sormak için vatan bilgisayara gittim , kampanyyada hazır sistem vardı, Asus rtx 4060 ,ryzen 5 5500 ,16 gb 3200 mhz ram ,m2 ssd sistemi 20 bin tl ye aldım,yardımınız sayesinde oraya gittim sağolun
Arkadaşlar merhabalar tekrardan, ekran kartını sormak için vatan bilgisayara gittim , kampanyyada hazır sistem vardı, Asus rtx 4060 ,ryzen 5 5500 ,16 gb 3200 mhz ram ,m2 ssd sistemi 20 bin tl ye aldım,yardımınız sayesinde oraya gittim sağolun