GTX 1070 ve Ryzen 5 2600 İçin Anakart Önerisi

Ataberkyldz

Centipat
Merhabalar. Kendi bilgisayarımı satıp yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem için uygun anakart önermenizi istiyorum. Ayrıca alacağım SSD ve HDD'de uyum sorunu gibi bir durum oluşur mu?

• ASUS ROG STRIX GTX 1070
  • AMD Ryzen 5 2600( 2600x)
Anakart (ASUS B450 serisinden Prime dışındaki anakartlar hoşuma gitti başka modeller düşünebilirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
yani diğer parçalarda kararlıyım.Anakart olarakda sanırım B450 tomahawk alacağım fakat uyum sorunu olmaz değilmi internetten baktım anakart pcı 3.0 ve am4 destekliyor alacağım ekran akrtı pcı 3.0 işlemci de am4 destekli
Asus TUF B450-Plus Gaming olabilir.
b450 tomahawk mı daha iyi yoksa söylediğin anakartmı ve söylediğim parçalar ile bir uyumsuzluk olmaz değil mi

İkisi de üzmez kaliteli anakartlar. Herhangi bir uyumsuzluk olmaz.
teşekkür ederim son olarak fikrinize danışmak istiyorum.Alacağım anakart letgo üzerinden alacağım ama alacağım kişi ürünün kendisine hediye geldiğini ve paketinin hiç açılmadığını söylüyor.Paketin hiç açılmadığı nasıl anlayabilirim veya anakartta sorun olup olmadığını.

Üzerindeki kapakalarda yapışkan jelatin vardır. Onu kontrol et açılıp açılmadığı oradan anlaşılır. Ayrıca açılmamış kutunun içine toz da girmez. Anakartı alırken let go dan alığınız için diyorum bunu didik didik edin iyice sağına soluna bakın.

Yerinizde olsam alacağınız kişiden Sahibinden.com üzerinden get açmasını isterdim. Eğer yüz yüze alacaksanız kutuyu iyice inceleyin bandının açılmamış olması gerek. Statik poşet açık olarak geliyor anakartlarda bu sizi yanıltmasın. Deneme şansınız varsa her şekilde her yuvayı deneyerek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…