GTX 1070 vs 1080

CS:GO'da BenQ daha avantajlı XL2430T bende var şahsen.

Anlaşılan herşeyi tek seferde almam gerekecek. Peki kasamda ki 750 watt psu yeterli olur mu ?

@furkanxdgs4 Ben şu ana kadar bir CS:GO oyuncusunun 2K çözünürlükte oynadığını görmedim. O ekranlar gereksiz ötesi. Kullanan var mı? Var. Ama CS:GO oyuncusunun kullandığı çözünürlükler şunlar: 1024x768, 1280x960, 1440x1080, 1280x720 vs vs. Bu tür FPS oyuncusuna 2K önermek çok mantıksız bir durum. Ekran kartı önerisi olarka GTX 1070, RX 480, R9 480 alabilirsiniz. Ekran olarak Asus VG248QE, BenQ XL2411Z, XL2430T alabilirsiniz. BenQ'lar biraz daha yeni ve driver desteği var. Yani profesyonel oyuncuların profillerini yükleyebilirsiniz. Ben bu ay BenQ XL2411Z almayı planlıyorum. Ucuz ve güzel özellikler barındırıyor

dostum dar boğaz muhtemelen yapacaktır. hangi ekran kartı hangi işlemci ile dar boğaz yapar dar boğaz yapmaz bilmiyorum ama dar boğazı nacizane bildiğim kadarıyla açıklayayım: şimdi şöyle düşün ekran kartının gücüne 5 birim diyelim işlemcinin gücüne 1 birim diyelim. böyle bi sistem kurduğunda senin 5 birim gücündeki ekran kartın 1 birim gücündeki işlemcini beklemek zorunda kalacağı için 5 birim gücünde çalışamaz. buda performans kaybına ve güçlü donanımın tam performans verememesine neden olur . eğer bütçen çok geniş değilse gtx 1070 gtx 1080 lerden vazgeç.çok pahalı kartlar . gtx 960 a yönel. youtubeda test videoları gayet iyi performansı olan bir kart. youtube a gtx 960 fps test yazarsan bir çokoyunu full ayarda rahat bir şekilde oynayabileceğini görürsün

Anlaşılan herşeyi tek seferde almam gerekecek. Peki kasamda ki 750 watt psu yeterli olur mu ?
çok uçuk slı falan yapıcağın bir sistem toplamayacağını var sayarak rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum . yanlız güç kaynağı alırken 80+ sertifikalı olmasına dikkat et

İ5 3570K'yı eğer sıvı soğutmayla kullanıyorsan iyi bir OC ederek darboğazsız kullanacağına inanıyorum. İnternette Titan X'e yapıp yapmadığına bak. Eğer yapmıyorsa GTX1070'e de muhtemelen yapmayacaktır.
Bu arada FPS'den konu açılmışken GTX1070, FHD'de CS:GO'yu Ultra'da 200FPS ve üstü oynatır. GTX1080 ise 2K'da 144FPS üstü oynatır. Bu durumlarda insan neden ayarlardan ve çözünürlükten kıssın ki? Bir de bu adam hiç GTA 5, The Division, Rise of The Tomn Raider, Witcher 3, Mafia 3, BattleField 4, BattleField 1 oynamayacak mı? Eğer oynamayacaksa R9 380X ile FHD'de yine istediğini alır ve cebinden aşırı derece para çıkmaz. Lütfen saçmalamayın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi varsayalım herşey tamamlandı. İşlemci ve ekran kartı aldım. PSU yeterli güce sahip. Son bir soru kaldı kafamda. Anakartım MSI Z77A-G43. Bir değişiklik yapmam gerekir mi ?

Şimdi varsayalım herşey tamamlandı. İşlemci ve ekran kartı aldım. PSU yeterli güce sahip. Son bir soru kaldı kafamda. Anakartım MSI Z77A-G43. Bir değişiklik yapmam gerekir mi ?
İşlemciyi alırsanız en az bir İ5 6600 almanız lazım bence bu sisteme. O zaman da Z170 anakart gerekir. O konuda ise bütçen yoksa Tomahawk AC, bütçen varsa Gaming 5 veya 7 öneririm.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…