GTX 1070 vs GTX 1080

Walker IV

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir bilgisayar toplayacağım fakat iki ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? GTA V, PBUG, ETS2, Assetto Corsa ve League of Legends gibi oyunlar oynuyorum. Almışken güzel bir bilgisayar almak istiyorum baya uzun süre gitmesini istiyorum. GTX1080 sizce parasına değer mi?

Ben olsam orta direk bir kart alır 3-4 sene bir yenilerim böylece yeni nesil teknolojilerden mahrum kalmam ve güncel bir sistemim olmuş olur ancak 1080 alınırsa 1080P çözünürlükte 8-9 sene oyun oynatır ve bu çok uzun bir süre bu sürede kart eskiyecek yeni teknolojilerden yararlanamayacaksın ve kart eskidiği için yenilemek istediğinde satman zor olacak.

Ben 1070 alacağım. Bütçem olsa tabiiki GTX 1080 alırdım. Bütçe sıkıntı değilse 1080 al derim ama şimdiden SLI yapma bekle biraz.

1070 alıp artan parayı işlemciye yatırın. 2 nesil sonra ekran kartı size yetersiz gelmeye başlarsa satar yeni mimarili bir kart alırsınız. 1070 alın dedim ama haziran gibi AMD Vega kartları tanıtılacak, GTX 1070'e rakip bir model de geleceği düşünülüyor. Onu da bekleyebilirsiniz, size kalmış.

Tüm kartlar yazdığınız oyuları çok rahat oynatır ancak 1080'i abartı buldum. LOL-ETS tarzı oyunlarda 1070 size çok rahat yetecektir. Tavsiyem f/p bir kart alman. En azından paran cebinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…