Ooo çok teşekkür ederim. Ben NewEgg den bakıyodum her gün. Fiyatı dolar olarak 610 dolarmış [emoji33][emoji33]. FE şu an 450$. Sizce 160$ değer mi? [emoji53]
Ooo çok teşekkür ederim. Ben NewEgg den bakıyodum her gün. Fiyatı dolar olarak 610 dolarmış [emoji33][emoji33]. FE şu an 450$. Sizce 160$ değer mi? [emoji53]
Abi bazıları nerdeyse üç tane 480 alınır o fiyata falan yazmış. SLI veyahut crossfire yapınca siz tek karttan aldığınız performans x ise ikili sli/ crossfire yaptığınızda 2x performans alacağınızı falan mı zannediyorsunuz, yapmayın gözünüzü seveyim.
Abi bazıları nerdeyse üç tane 480 alınır o fiyata falan yazmış. SLI veyahut crossfire yapınca siz tek karttan aldığınız performans x ise ikili sli/ crossfire yaptığınızda 2x performans alacağınızı falan mı zannediyorsunuz, yapmayın gözünüzü seveyim.
Hocam şimdi haklısınız 2x performans olmuyo ama RX 480 CF' nin, GTX 1080'i DirectX 12 de bir miktar geçeceğine dair söylentiler var. 1080' in 600 $ olduğunu düşünürsek de GTX 1080 yerine hem RX 480 CF yapabiliyoruz hem de hayrına bir tane RX 480 bağışlayabiliyoruz [emoji1][emoji1]. Hem oyununu oynadın hem sevap poşny kastın [emoji23]. Bu yüzden belli bir bütçenin altındaki bilgisayarlarda muhtemelen akla gelen ilk seçenek RX 480 olacak diye düşünüyorum.