HellStalkeR

Megapat
Ben 2.el 20-26 ay garantisi olan GTX 1070 ya da sıfır RX 580 almayı planlıyorum. Benchmark testlerinde FPS olarak 1070 elbette ki önde ama benim merak ettiğim yabancı forumlarda grafik işleme kalitesi olarak RX 580 daha önde deniyor. Bunu merak ediyorum birçok kullanıcı örneğin Mass Effect Andromeda oyununda iki ekran kartını da test ettiğini ancak RX 580'in daha canlı ve net gösterdiğini söylüyor. Sizin yorumlarınız elbette daha kıymetli, bu yüzden size danışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki GTX1070 çok daha iyi bir kart. RX580, GTX1060 6GB'ye denk bir kart. RX580'nin GTX1070 ekran kartı yanındaki tek artısı freesync'in ucuz olması. Belki dediğiniz canlılık RX580de freesync kullanılmıştır.

Ben 2.el alacağım 1650 TL yazmış bakalım olursa oda 26 ay garantisi var zotac garantiden çıkmadıysa bios modlanmadı ise sorun çıkacağı sanmıyorum ama bu konu hakkında yorumlarınıza açığım. Birde dostum bende İ5.6402p işlemci var sizce darboğaz yaparmı beni pişman edermi ?

1650 TL'ye GTX 1070 bedava. Yalnız o işlemci ile darboğaz yapacaktır. Haberiniz olsun.

2K Ultra'da oynarsanız pek sorun olacağını sanmıyorum ama yine de yapabilir. 6402P hakkında pek bilgim yok maalesef.

2K Ultra'da oynarsanız pek sorun olacağını sanmıyorum ama yine de yapabilir. 6402P hakkında pek bilgim yok maalesef.
2K ultrada güzel performans alamaz gibi. En iyi seçenek İ7 6700 ki oda fiyatını haketmiyor. Yani 1080P'de darboğaz olmaması için şart gibi 8. nesil İntel'e veya AM4 soketine geçmek.

1070ti da olabilir az biraz bütceyi arttırırsanız. 2000 tl 1070ti profilden görebilirsiniz.

Kardeşim paran varsa gtx1070 alıcaksın. Paran yoksa almak için otur bi köşeye sabaha kadar agla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…