GTX 1070'i Almak için en uygun zaman?

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Bence Temmuz gibi fiyatlar yavaş yavaş yerine gelir. O zaman ben de bir tane msi gtx 1070 gaming x alacağım.

Gtx 1070'in özel soğutmalı modelleri bekleyeceksen en az 1-2 hafta beklemen lazım. Ama Gtx 1070 FE alacaksan şimdi Türkiye'den 1850-2000 Tl'ye veya Amazon'dan 450 $'a alabilirsin(450 dolar FE için Nvidia'nın söylediği fiyat)

Temmuz ayında fiyatlar olumlu anlamda etkilenebilir. Dövizde düşer çünkü ülkede döviz rezervi artar. Alışverişler Eylül ayına oranla çok düşer. Eğer sıvı soğutma takarım derseniz (55$) ki öneririm; şu anda 1070 FE modelleri mevcuttur, alabilirsiniz. 2000 MHZ'leri görmekte.

Temmuz ayında fiyatlar olumlu anlamda etkilenebilir. Dövizde düşer çünkü ülkede döviz rezervi artar. Alışverişler Eylül ayına oranla çok düşer. Eğer sıvı soğutma takarım derseniz (55$) ki öneririm; şu anda 1070 FE modelleri mevcuttur, alabilirsiniz. 2000 MHZ'leri görmekte.
Dövizin düşeceği yok, özellikle son havalimanı saldırısından sonra biraz hayal gibi geldi.

1800 sınırından sonra düşüreceklerini sanmıyorum.( Bunun için bile 2-3 ay geçmesi gerekecek gibi.) Kurlara veya mağazaların fiyat politikalarına bel bağlamamak gerekiyor. Ben de amazondan almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı