GTX 1070Ti hala alınır mı?

Bütçe
4000

emirDedim

Decapat
Daha fazla  
i3 13100F sisteme 1 yıl kullanmak için idare edebileceğim 1070 Ti alınır mı? Veya başka önerebileceğiniz model var mı?

yani kanka seni götürür ama şöyle diyim yeni çıkan oyunlarda gözün varsa kasarak oynarsın ama FPS oyunlarında cs,valo gıbı rahat oynarsın orta sıstem gerektırenlerde de bir sıkıntın olmaz ramın az değil ise

Yani birkaç benchmark videolarına baktım RDR 2 Cyberpunk tarzı oyunları oynatıyordu yani.

Ama bir sorum var benim alacağım kasa 500W +80 Zeiron bu yeter mi işlemciyide ya o 13100F ya da Ryzen 5 3600 düşündüm.

4000₺ verilmez, ucuza 2500-3000 arasında bulabilirsen alınabilir evet. Güç kaynağın yetecektir, ben 550W ile sorunsuz kullanmıştım 3 fan modelini.

4000₺ verilmez, ucuza 2500-3000 arasında bulabilirsen alınabilir evet. Güç kaynağın yetecektir, ben 550W ile sorunsuz kullanmıştım 3 fan modelini.

3500 liraya tek fanlı blower modelini almayı düşünüyorum ama başka bir fırsat çıkarsa neden olmasın.

3500 liraya tek fanlı blower modelini almayı düşünüyorum ama başka bir fırsat çıkarsa neden olmasın.
Hayır blower almayın blower kartları sıfır olmadığı sürece almayın çalışma sıcaklıkları 70-85 derece arasında çok çabuk yıpranıyorlar önermiyorum.

Her şey ekran kartı değil bro ama RDR2 falan açar zaten ben Wukong'ya da Elden Ring'den bahsediyorum. GTA6 açmaz mesela.

Elden Ring'i RX 570 le oynuyordum zamanında GTA 6 açmayabilir ama piyasadaki AAA oyunların çoğunda güzel iş yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…