GTX 1070Ti Model Seçimi

SvenNoderT

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ekran kartımı GTX 1070Ti'a yükselteceğim, Vatan Bilgisayar'da KDV indirimi olmasını bekliyorum. Sizce bu üç modelden hangisini tercih etmeliyim? İçlerinden birinin fiyatı diğerlerine göre ciddi oranda düşerse direk onu alırım zaten. Ancak birbirine yakın fiyatlara düşerlerse sizce hangisi modeli tercih etmeliyim?
EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, 08G-P4-5671-KR, 8GB GDDR5, ACX 3.0 & Black Edition
AORUS GeForce® GTX 1070Ti 8G | Graphics Card - GIGABYTE Global
GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8G | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Global

Bunların arasındaki performans yüzde beş bile fark etmez. Düşük fiyatlısını almak en mantıklısı. Eğer fiyatlar aynı veya çok yakın olursa ben EVGA'i tercih ederim. Garanti konusunda çabuk değişim yapmalarıyla ünlüler. AMD için Sapphire neyse nVdia için de EVGA odur.

3'ü de iyidir ama ben olsam GIGABYTE veya MSI tercih ederdim. Dediğiniz gibi eğer indirimden sonra fiyatları arasında uçurum olursa ucuz olanı seçebilirsiniz

Arkadaşlar öneri yaparken nedenini belirtirseniz sevinirim.

En ucuzu hangisi ise onu alın. Aralarında performans farkı olmayacak denilecek kadar azdır. Ben Evga öneririm.

Ben de Evga düşünüyorum fakat backplate'i yok, o biraz düşündürüyor.

Msi ile ısınma problemi yaşıyorum. Garantiye gönderdim bakalım ne diyecekler. Muhtemelen benim kartıma özel bir durum gibi internette 70 dereceyi geçmezken benim kartım 80 e ulaşıyordu. Ayrıca coil whine da vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…