GTX 1080 düşük FPS sorunu

hyrhly

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, tüm sürücüleri güncelledim, sistemde i7 7700K, Z270 TOMAHAWK ve Corsair 3200MHz RAM var.
Ancak oyunlarda menü harici 150 üstüne çıkamıyorum aksine 100'ün altına bile düşebiliyor. her şeyi güncelledim yine olmuyor.
Sistemdeki tek kötülük 1080P 60 Hz monitör. Araştırmalarıma göre monitör FPS etkilemez ancak nedendir bilmiyorum FPS sıkıntım çok var. Ne yapmam gerekiyor?
BIOS pilini çıkarıp taktım, güncelledim. Windows'u sıfırladım ama netice yok FPS'ler hala aynı. Ne yapmam gerekiyor artık merak ediyorum. Yardımcı olun daha bir haftalık bilgisayar 8500 verip kendim topladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 Hz monitörde kaç FPS alırsanız alın yine de 60 FPS gibi hissedersiniz, ister 120 alın ister 150 FPS, yine de 60 FPS gibi hissedersiniz. MSI Afterburner ile değerleri paylaşır mısınız?

asgqwr.png
asgqwr.png
menüde.png

Sonuçlar böyle ve ne yapacağımı bilmiyorum.
60 Hz monitörde kaç FPS alırsanız alın yine de 60 FPS gibi hissedersiniz, ister 120 alın ister 150 FPS, yine de 60 FPS gibi hissedersiniz. MSI Afterburner ile değerleri paylaşır mısınız?
ee sonuç yok galiba :(

Dosya Ekleri

• asdgweqg.png
    asdgweqg.png
    79,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Yüksek kalitede oynuyorum.Aynı sistemli arkadaşım 200 üstü FPS alıyor.
Neden böyle bir sorun yaşıyorum sizce?
CPU kullanımını arttırabilir miyim ki?

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Aradaki farkı bariz bir şekilde hissediyorum ben.

Darboğaz yaşamıyorsunuz. Aldığınız değerler normal.

Yüksek kalitede oynuyorum.Aynı sistemli arkadaşım 200 üstü FPS alıyor.
Neden böyle bir sorun yaşıyorum sizce?
CPU kullanımını arttırabilir miyim ki?
CPU kullanımını arttırmanız gerekmiyor zaten.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Aradaki farkı bariz bir şekilde hissediyorum ben.

Darboğaz yaşamıyorsunuz. Aldığınız değerler normal.
60 Hz bir monitörde en fazla 60 FPS hissedebilirsiniz diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Nasıl bu ayarlarda daha yüksek FPS alıcam.? Yani nasıl gerçek performansını gösterecek bu bilgisayar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı