GTX 1080 Gaming X Plus CS:GO düşük FPS sorunu

IceMachine

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2 gün önce bir sistem toplamıştım özellikleri aşağıda mevcut. CS:GO'da eski sistemimde kullandığım işlemci i5 4460 ekran kartı ise GTX 650 TI boost kullanırken daha fazla FPS alıyorken şimdiki sistemimde sorun yaşıyorum. FPS konusunda ve çözüme ulaşamadım. Kullanılan değerlerde resimlerde var.

• ASUS PRIME X370-PRO AMD X370 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz Anakart
  • MSI GTX 1080 Gaming X Plus 11 Gbps 8 GB
  • AMD Ryzen 7 1700X 3.4GHz/3.8GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci
resim 1.jpg
resim2.jpg
resim3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kullanımı fazla gibi. Bir de (pek anlamam ama....) CS:GO 32 bit version çalışıyor, sistem 64 Bit. Sanırım bundan kaynaklı da olabilir.

Netten RAM kullanımını azaltman için yararlı içerikler var onlara göz atabilirsin. Kusura bakma pek anlamam....:)

RAM kullanımı fazla gibi. Bir de (pek anlamam ama....) CS:GO 32 bit version çalışıyor, sistem 64 Bit. Sanırım bundan kaynaklı da olabilir.

Netten RAM kullanımını azaltman için yararlı içerikler var onlara göz atabilirsin. Kusura bakma pek anlamam....:)

Verdiğin bütün bilgilerin hatalı olması...
  • CS:GO'nun 64 Bit sürümü yok...
  • 32 Bit yazılımlar da 64 Bit işletim sistemlerinde çalışıyor
  • Windows 10'da RAM'in %40 gibi olmasının hiçbir yanlış tarafı yok.
  • RAM azaltma uygulamaları Windows 98 dönemindeydi. O devir biteli 20 sene olacak neredeyse...

Soruna gelince: 768p çözünürlükte aldığınız değerler normal bence...

Verdiğin bütün bilgilerin hatalı olması...
  • CS:GO'nun 64 Bit sürümü yok...
  • 32 Bit yazılımlar da 64 Bit işletim sistemlerinde çalışıyor
  • Windows 10'da RAM'in %40 gibi olmasının hiçbir yanlış tarafı yok.
  • RAM azaltma uygulamaları Windows 98 dönemindeydi. O devir biteli 20 sene olacak neredeyse...

Soruna gelince: 768p çözünürlükte aldığınız değerler normal bence...

Peki bu ekran kartına ne gibi çözünürlük gerekir ? Monitor değiştirmek zorundamıyız.?
Örneğin: 144p monitor gibi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı