GTX 1080 için 1440x900 monitör kullanılır mı?

speedses

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1700X ve GTX 1080 sistem topladım. Fakat henüz monitör almadım. Daha sonraya kaldı. Şu an 60 Hz 5ms olan eski bir monitör W1954S-PF Monitör - LG Electronics Türkiye var. Bunu kullanmam da sakınca olur mu? İstediğim performansı alamam orasını biliyorum ama monitörün yetersiz gelmesi veya sisteme bi zararı olma ihtimali var mıdır? Bunu öğrenmek istemiştim. Teşekkürler.

Hayır, sistemine zerre sıkıntı gelmez. Yani o çözünürlükte kullandın diye ekran kartı fanları falan bozulmaz. Performans kısmını biliyormuşsun zaten. Ama artık bu işin şeyi de çıktı. 1080, 1700X alacaksan yanına birde helalinden bir monitörü de sıkıştırın yani.

Allahım ben olsam 1070 alıp birde monitör alırım.[emoji3] Şaka bir yana performans düşüklüğü olur ama sisteme zarar vermez bir an önce monitör alın.

Paşa paşa kullanırsın. En ufacık bir sıkıntı olmaz. Ancak senin ki şuanda Ferrari'ye tüp taktırmak gibi olmuş
En kısa zamanda 4K bir monitör almanı tavsiye ederim. 1080p 144Hz de alma benden tavsiye. Direk 4K al.
Bu arada monitörüne bir bak. Eski tip olduğu için HDMI, DP vb gibi çıkışları olmayabilir. Analog çıkışı olabilir. O zaman dönüştürücü alman gerekir

Monitörüne şunada baktım. Yanılmıyorsam sadece anolog çıkışı var. Dönüştürücü alıver artık bir tane( Dark HDMI - VGA Aktif Dijital to Analog Dönüştürücü Güç Fiyatı ) Hayır tüp taktırıyorsun anladım da tüpüde kaliteli taktır bari

Cevaplar için teşekkürler hiç merak etmeyin monitörde sisteme yakışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…