Katılıyorum. Hem ileride CS:GO gibi mücadeleci oyunları oynarken yardımcı olması konusunda, hem de en az 6 yıl güncel kalacak bir monitör çok çok daha iyi olur. Çünkü şimdiden GTX1080'de bile DP portuyla 4K 120Hz destek veriliyor. Bu, gelecek hakkında bizi bilgilendiriyor diye düşünüyorum. 4K standart olduğu zaman 144Hz alanlar hep bir adım önde olacak ve şimdiden önde olmak çok daha iyi olacaktır.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütçeyi çıkartırsam ACER PREDATOR 4K, G-SYNC, IPS, 60HZ özellikli olan modelini alacağım. Ama iyi fiyata ikici el 2 sene garantili Asus ROG SWIFT PG278Q buldum onu da alabilirim.
Bütçeyi çıkartırsam ACER PREDATOR 4K, G-SYNC, IPS, 60HZ özellikli olan modelini alacağım. Ama iyi fiyata ikici el 2 sene garantili Asus ROG SWIFT PG278Q buldum onu da alabilirim.
Asus PG27AQ'da image quality sıkıntısı var demiştim, ama biraz daha araştırınca başka sitede de image quality sinin iyi olduğu söyleniyor.Acer la Asus arasında kaldım.
Asus PG27AQ'da image quality sıkıntısı var demiştim, ama biraz daha araştırınca başka sitede de image quality sinin iyi olduğu söyleniyor.Acer la Asus arasında kaldım.