locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 GTX 1080 için ileriye dönük güncel işlemci ve anakart önerisi alabilir miyim? Yardımcı olursani çok sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2024
GTX 1080 için ileriye dönük güncel işlemci ve anakart önerisi alabilir miyim? Yardımcı olursani çok sevinirim
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.185 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #2 locaste dedi: GTX 1080 için ileriye dönük güncel işlemci ve anakart önerisi alabilir miyim? Yardımcı olursani çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Bütçe?
locaste dedi: GTX 1080 için ileriye dönük güncel işlemci ve anakart önerisi alabilir miyim? Yardımcı olursani çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Bütçe?
locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #3 SEMIKAANCAKIR dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 6K falan ben Ryzen 5600 düşündüm ASUS MK2 B450 olur gibime geldi bu fiyata daha iyi bir şey varsa düşüncelerinize açığım.
SEMIKAANCAKIR dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 6K falan ben Ryzen 5600 düşündüm ASUS MK2 B450 olur gibime geldi bu fiyata daha iyi bir şey varsa düşüncelerinize açığım.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.185 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 locaste dedi: 6K falan ben Ryzen 5600 düşündüm ASUS MK2 B450 olur gibime geldi bu fiyata daha iyi bir şey varsa düşüncelerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Anakart olarak B550HDV düşünebilirsiniz.
locaste dedi: 6K falan ben Ryzen 5600 düşündüm ASUS MK2 B450 olur gibime geldi bu fiyata daha iyi bir şey varsa düşüncelerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Anakart olarak B550HDV düşünebilirsiniz.
locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #5 SEMIKAANCAKIR dedi: Anakart olarak B550HDV düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. SEMIKAANCAKIR dedi: Anakart olarak B550HDV düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasam Thermaltake Core V51 gibi bir şey uyar mı anakart. SEMIKAANCAKIR dedi: Anakart olarak B550HDV düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mis Tower kasa. Son düzenleme: 14 Mayıs 2024
SEMIKAANCAKIR dedi: Anakart olarak B550HDV düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. SEMIKAANCAKIR dedi: Anakart olarak B550HDV düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasam Thermaltake Core V51 gibi bir şey uyar mı anakart. SEMIKAANCAKIR dedi: Anakart olarak B550HDV düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mis Tower kasa.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.185 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #6 locaste dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Kasam Thermaltake Core V51 gibi bir şey uyar mı anakart. Mis Tower kasa. Genişletmek için tıkla... Sığar %90
locaste dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Kasam Thermaltake Core V51 gibi bir şey uyar mı anakart. Mis Tower kasa. Genişletmek için tıkla... Sığar %90
locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #7 SEMIKAANCAKIR dedi: Sığar %90 Genişletmek için tıkla... Tamamdır kral. Bilgisayarcı ya goturucem işlemcide sıkıntı var mı diye baktırmak ağım. Kna göre alacağım. SEMIKAANCAKIR dedi: Sığar %90 Genişletmek için tıkla... USB yerleri ogutrmayacak sanırım bir de GTX1080 ekran kartım var ASUS ROG STRIX uyar mı tasirmk. Son düzenleme: 14 Mayıs 2024
SEMIKAANCAKIR dedi: Sığar %90 Genişletmek için tıkla... Tamamdır kral. Bilgisayarcı ya goturucem işlemcide sıkıntı var mı diye baktırmak ağım. Kna göre alacağım. SEMIKAANCAKIR dedi: Sığar %90 Genişletmek için tıkla... USB yerleri ogutrmayacak sanırım bir de GTX1080 ekran kartım var ASUS ROG STRIX uyar mı tasirmk.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.185 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #8 locaste dedi: Tamamdır kral. Bilgisayarcı ya goturucem işlemcide sıkıntı var mı diye baktırmak ağım. Kna göre alacağım. USB yerleri ogutrmayacak sanırım bir de GTX1080 ekran kartım var ASUS ROG STRIX uyar mı tasirmk. Genişletmek için tıkla... Kasanın bilgilerine göre anakartın sığması lazım, evet anakarta o ekran kartı uyar
locaste dedi: Tamamdır kral. Bilgisayarcı ya goturucem işlemcide sıkıntı var mı diye baktırmak ağım. Kna göre alacağım. USB yerleri ogutrmayacak sanırım bir de GTX1080 ekran kartım var ASUS ROG STRIX uyar mı tasirmk. Genişletmek için tıkla... Kasanın bilgilerine göre anakartın sığması lazım, evet anakarta o ekran kartı uyar
locaste Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #9 SEMIKAANCAKIR dedi: Kasanın bilgilerine göre anakartın sığması lazım, evet anakarta o ekran kartı uyar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kral. SEMIKAANCAKIR dedi: Kasanın bilgilerine göre anakartın sığması lazım, evet anakarta o ekran kartı uyar. Genişletmek için tıkla... Baska tavsiyeniz var mı? İşlemci soğutucusu da inerebilit misiniz çok pahalı olmasın.
SEMIKAANCAKIR dedi: Kasanın bilgilerine göre anakartın sığması lazım, evet anakarta o ekran kartı uyar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kral. SEMIKAANCAKIR dedi: Kasanın bilgilerine göre anakartın sığması lazım, evet anakarta o ekran kartı uyar. Genişletmek için tıkla... Baska tavsiyeniz var mı? İşlemci soğutucusu da inerebilit misiniz çok pahalı olmasın.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.185 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #10 locaste dedi: Teşekkür ederim kral. Baska tavsiyeniz var mı? İşlemci soğutucusu da inerebilit misiniz çok pahalı olmasın. Genişletmek için tıkla... Ne kadara kadar çıkabilirsiniz? Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr
locaste dedi: Teşekkür ederim kral. Baska tavsiyeniz var mı? İşlemci soğutucusu da inerebilit misiniz çok pahalı olmasın. Genişletmek için tıkla... Ne kadara kadar çıkabilirsiniz? Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr