GTX 1080 için PSU önerisi

jokerthehrly

Centipat
Merhabalar elimdeki sistem.
  • Anakart: MSI A320M Pro-vh Plus.
  • Islemci: AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz.
  • Ekran karti: ASUS ROG STRIX GTX1050 Ti.
  • RAM: G.Skill Ripjaws 16 GB (2x8GB) 3000MHz.
  • SSD: Corsair force le 200 120GB.
  • HDD: Toshiba 7200RPM 2TB.
  • Kasa: Thermaltake versa H25 500W 80+
1050 Ti ekran kartım yerine 2.el Zotac GTX1080 mını Edition GDDR5 8 GB 256Bit almayi düşünüyorum kasada takılı olan güç kaynaği linki: TR2 500W Bronze.

PSU yeterli olur mu yoksa değişmeli miyim kararsiz kaldım sitelerden hesaplama yapınca yeteceği yazıyor ama ikilemde kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Başlıgı yanlış yazmısım düzeltemedim.

Zotac minimum 500W önermiş.Kartın güç tüketimi 180W bandında.Ben sorun olacağını düşünmüyorum.Anakartın işlemcini overclock yapmana müsaade etmiyor zaten.Kullanacağı belli.Yeterli olacağı kanısındayım ancak ileride sistemimi yükselteceğim zaten şimdiden yatırım yapayım diyorsan daha yüksek güçteki güç kaynaklarına yönelebilirsin,sevgiler.

Zotac minimum 500W önermiş.Kartın güç tüketimi 180W bandında.Ben sorun olacağını düşünmüyorum.Anakartın işlemcini overclock yapmana müsaade etmiyor zaten.Kullanacağı belli.Yeterli olacağı kanısındayım ancak ileride sistemimi yükselteceğim zaten şimdiden yatırım yapayım diyorsan daha yüksek güçteki güç kaynaklarına yönelebilirsin,sevgiler.
şimdilik idare etsin ileride anakartla psu değişimi yapacagım. sorun cıkmaz diyorsun yani

şimdilik idare etsin ileride anakartla psu değişimi yapacagım. sorun cıkmaz diyorsun yani
Edeceğini düşünüyorum ama kaç yıllık PSU olduğunu,ne kadar kapasite kaybettiğini bilmiyorum.Aklında soru işareti varsa değiştirmelisin.Ben öyle yapmıştım.Unutma PSU çok önemlidir,sevgiler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı