GTX 1080 ile GTX 1070 Arasında Ne Kadar Fark Var ?

Amazona bakmıştım aynı fiyata gelmişti gümrük fiyatı vergi ile birlikte peki markalar arasında çok FPS farkı olur mu acaba hangi marka güzeldir ?

GİGABYTE, ASUS, MSİ, GALAX, EVGA markaları güzel galiba arasında çok fark var mıdır peki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazona bakmıştım aynı fiyata gelmişti gümrük fiyatı vergi ile birlikte peki markalar arasında çok FPS farkı olur mu acaba hangi marka güzeldir ?

GİGABYTE , ASUS , MSİ , GALAX , EVGA
markaları güzel galiba arasında çok fark varmıdır peki ?
Aralarında çok fark olacağını sanmam ama benim tercihim MSI.

GİGABYTE , ASUS , MSİ , GALAX , EVGA
markaları güzel galiba arasında çok fark varmıdır peki ?
Hepsi aynı FPS verecektir aralarında sadece 1-2-3 FPS fark olur bu fark için 50 dolar fazla vermeye gerek yok. Şahsen ben Zotac GTX 1070 kullanıyorum oldukça memnunum ama sana ASUS önerdim çünkü çok kişi beğenmiyor Zotacın görüşünü ama ben Zotac öneriyorum hemde amp extreme bu tüm 1070'lerden daha kaliteli o zaman istersen Zotac al Zotac çok kaliteli bir marka.

Zotac link:

ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP! Extreme Edition 8GB GDDR5: Amazon.de: Computer & Zubehör

1080 Ti çok pahalı zaten hiç param yetmez ona dış görünüşü pek önemli değil. İyi olsun bari kısacası dış görünüş pek önemli değil teşekkürler.

Arkadaşlar biraz 2. El sitelerini araştırdım sahibinden de GTX 1070 1500-1700 TL arası değişiyor GTX 1080 de 2000-2300 arası değişiyor marka olarak da ASUS ya da EVGA düşünüyorum ve güvenilir midir yardım eder misiniz ?
Teşekkürler.

1080 Ti çok pahalı zaten hiç param yetmez ona dış görünüşü pek önemli değil iyi olsun bari kısacası dış görünüş pek önemli değil teşekkürler

Arkadaşlar biraz 2. El sitelerini araştırdım sahibinden de GTX 1070 1500-1700 TL arası değişiyor GTX 1080 de 2000-2300 arası değişiyor marka olarak ta ASUS ya da EVGA düşünüyorum ve güvenilirmidir yardım eder misiniz ?
Teşekkürler
Tekrar söylettirme senle aynı hatayı bende yaşadım sana yolladığım linkteki 1070'i al cidden diyorum pişman kalırsın 2.el uyarım budur. Bende amazondan aldım ve oldukça güvenli geldi.

Almanya sitesinden bakıyorum galiba orada 75 euro üstü kargo bedava ucuz olanlar da var. Aynı fiyata olanlarda hiç sipariş etmedim oradan.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı