GTX 1080 ısınma sorunu

Gideon

Megapat
Daha fazla  
MSI GTX 1080 Gaming X modeline sahibim ve oyunlarda her ayarı Ultra yapınca kart 82 dereceyi görüyor. Bu normal midir?

İklimin en sıcak ayındayız normal değerler hocam.

Aynı kart bende de var. 70-75 derece aralarında oluyor sıcaklık. Kasa havalandırma önemli birde havalar sıcak zaten. Normal değerler.

Kasam Corsair Carbide Spec-04. Kasanın kendi içinden çıkan fanı arkaya egzoz fan olarak koydum. İki tane daha fan aldım. Akasa Viper S-Flow 12 Cm yuva için 14 Cm fan. Bunların bir tanesini kasanın üstüne bir tanesini de kasanın önüne koydum ama bir şey fark etmedi. Acaba fanlar 12 Cm değil diye mi? Kasa 12 Cm fan destekliyor, ben 14 Cm fan aldım ama tam oturdu.

O zaman ekran kartının fanları olması gerekenden daha düşük hızda dönüyor. MSİ Afterburner ile bir kontrol edin.

Kasanın içi bu şekilde. Kasa Corsair Carbide Spec-04. Bilgisayarı kuzen kurdu. Kabloları arkadan geçirmesini söylemiştim ama yapmamış. Nedenini sorduğumda ise nasıl geçireyim falan dedi. Kabloların hepsini söküp ben tekrardan düzenleyeceğim. Bu sebepten dolayı ısınma oluyor olabilir mi acaba?

Dosya Ekleri

• kasa.jpg
    148,6 KB · Görüntüleme: 152

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…