GTX 1080 Kırılmış Fan Problemi

Arkadaşlar Fanı alıp takma işi çok daha mantıklı geldi. Son kez asus türkiye ile irtibata geçip parası neyse alın yapın garanti vs. önemli değil ben ücreti öderim diyeceğim eğer olmazsa yurt dışı dertleriyle uğraşmak yerine fan satın alıp takacağım sanırım.

Tecrüben yoksa tecrübesi olan birine yaptır. Eline patlamasın zaten garanti işin sıkıntı.

Fan'a takılan kablo yüzünden kırıldı bence kullanıcı hatası derler sizce bir şansı var mı garanti kapsamında alınacağı?

Fan'a takılan kablo yüzünden kırıldı bence kullanıcı hatası derler sizce bir şansı var mı garanti kapsamında alınacağı?
Orası hiç belli olmaz. Sms Infocomm tamamen keyfine göre hareket eden bir teknik servis. Kullanıcı hatası olan kırık menteşeleri ve kırık şarj girşini bile onarıyorlar. Bazen de kullanıcı hatası olmayan ürünleri kullanıcı hatası raporuyla geri gönderme gibi dengesizlikleri var. Tamamen şansına kalmış bir olay. Teknik servis raporunda masum olduğunu kanıtlarsan garanti kapsamında onarımı yapılabilir.

Arkadaşlar konuyu sonuçsuz bırakmak istemedim. Arızalı fanın kırılmış yapraklarını güçlü bir yapıştırıcıyla mimar bir arkadaşıma yapıştırttım eskisinden de iyi oldu canavar gibi çalışıyor. Başka bir şeye gerek kalmadı.

Uğraşmak istemedim desene.

@Burkiiy Neyle yapıştırdığını söylersen sevinirim. Kasayı temizleyeyim derken Asus 1080Tİ OC kartımın en sağ fanının bir parçasını kırdım. Baktım ses yapıyor titriyor. Sonra en sondaki tüm yaprakları sinirden kırdım. Ücreti neyse ya alıcam ya da parası neyse serviste yaptırıcam. 502 yapıştırıcı ile denedim ben yine de yapamadım. Kartı kırmayı düşünüyorum

Kardeşim aynı durum 2 gün önce benimde başıma geldi. Nasıl çözdün durumu yardımcı olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…