GTX 1080 mi yoksa RTX 2070 mi?

spikespiegel104

Megapat
Daha fazla  
Selamlar.

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere bu 2 kart arasında kaldım. Kullandığım işlemci 9700K. Aklıma sorun takılmasının nedeni RTX serileri sorunlu diye bir laf duydum ve alırsam MSI Armor RTX 2070 alacağım sanırım ve bu yüzden bunun soğutmasına başarısız demişler. Veya bütçeyi genişletip Gigabyte da alabilirim. Kısacası çok kararsızım sizce ne yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI’ın 2070 Armor modeli gayet iyi, eski serilerde eksik olan her şey eklenmiş durumda, alınabilir. Bütçe varsa 3 fanlı olan modeli almak daha iyi olur. Sorunun cevabı ise güncel olduğu için RTX 2070.

RTX 2070 almanı tavsiye ederim. Hem yeni teknolojiler de barındırıyor. Sorun kısmına gelirsek. Bu sorun daha çok 2080 Ti’larda var -her 2080 Ti’da yok tabii ki-. MSI’ın yeni armor serisi gayet iyi eskiye göre çok gelişmiş. RTX olarak bu model indirimde Armor fiyatına denk sayılır: GIGABYTE GeForce RTX 2070 GAMING OC 8G ekran kartı - inventus

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 2K Monitör şart demişsiniz fakat ben competitive oyunlar oynadığım için 24 inç 144 hz 1080p monitör almayı planlıyorum. BenQ XL2411 alacağım monitör. Hem yayın yapacağım hem de competitive oyunlar oynayacağım yani oyunları hep en düşük ayarda oynuyorum. O yüzden bu denli yüksek bir kart alacağım beni uzun süre idare etmesi için. Sizce bu 2 modelden hangisi alınmalı ?

ARMOR
Gigabyte

Gigabyte Windforce birazcık daha sessiz ve soğuk diye biliyorum. Youtube'dan ısınma ve FPS verilerini karşılaştırarak satın al bence.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı