GTX 1080 mining modeli 1300 TL?

Büyük ihtimal alınmıyor, sadece bu satıcıya özgü bir fiyat değil ortalama her yerde aynı fiyattan satılıyor. Eğer olsaydı onlar yolunu bulup fiyatı 4-5K yaparlardı şimdiye.

Millet gerçekten şu tartışmanızı saygı çerçevesi içerisinde yapsanız keşke. Daha karşıdakinin kim olduğunu tanımadan "sorunlu" gibi ithamlarda bulunuyorsunuz hiç doğru değil. Burdaki herkes birbirine yardım etmek, bilgisi eksikse bilgisini güncellemek için geliyor. Karşınızdakinin bilgisi eksikse yanlışsa güzel dille söyleyip uyarabilir ona da bir şeyler katabilirsiniz veya rapor edin biz ilgilenelim, sorunlu demek ne ya? Karşınızdakide sizinle aynı kromozoma sahip o da insan hatırlatayım. Her şeyden önce bu teknik bilgileri bilmekten önce davranışlarınıza, saygınıza dikkat edin.

Karttan görün alsanız bile 1.2 GB VRAM ile ne yapacaksınız ki?
Bence hiç bulaşmayın.

Bu konu az önce kitli değil miydi?

Bu kart sadece şu acı gerçeği ortaya koyuyor. Ekran kartı üreticileri isteseler çok çok daha uygun fiyatlara tepe modelleri satabilirler ama yapmıyorlar

Asıl sorma nedenim mining modeli 2. el gtx 1080 in çok ucuz olmasıydı. Satıcı arkadaş nasıl oyun için kullanılacağını ve belleği nasıl 8gb a çıkarabileceğimi anlatacakmış. Gigabyte mining gtx 1080 = 1250 TL

Dostum olursa ben de hemen almayı düşünüyorum bizleri bu konudaki gelişimler hakkında bilgilendirirsen mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…